Închide meniul
Foto

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG! Imagini memorabile în faţa fanilor

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 10:25

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG! Imagini memorabile în faţa fanilor

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG!

  • Angel Di Maria e aproape de transferul la Juventus
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG. Starul argentinian a jucat ultimul meci pe Parc des Princes, 5-0 cu Metz, şi a avut parte de mai multe momente emoţionante, după cei şapte ani petrecuţi în Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-americanul de 34 de ani a plâns prima oară în după ce a marcat ultimul său gol pentru PSG, după o fază în care s-a distrat cu apărarea lui Metz. Neymar i-a sărit în spate şi toţi coechipierii au venit să îl felicite.

„I-am spus lui Neymar să ia numărul meu şi să îi dea lui Messi numărul 10. Cred cănumărul 10 îi aparţine celui mai bun din lume şi cred că el ar trebui să îl aibă”, a spus Di Maria, după meci.

Reclamă

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG

A venit apoi momentul schimbării, unul în care toţi fanii de pe Parc des Princes s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda pe jucătorul care a jucat 295 de meciuri pentru PSG, în care a marcat 92 de goluri şi a oferit 112 pase decisive. El şi-a adjudecat şi 18 trofee alături de parizieni.

Reclamă

Jucătorii i-au oferit garde de onoare lui Angel Di Maria. El a fost îmbrăţişat pe rând de starurile de la PSG, Neymar, Mbappe, Messi sau Sergio Ramos, în timp ce soţia sa aplauda şi ea cu lacrimi în ochi.

Imaginea memorabilă cu Angel Di Maria, în faţa fanilor

La finalul partidei, chiar şi cele două fetiţe ale argentinianului au fost surprinse pe teren, cu lacrimi în ochi, după ce tatăl lor fusese ovaţionat de un stadion întreg.

Reclamă 4 / 0/3

După aceea, Di Maria a apărut cu o torţă în mână pe stadion, pentru a-şi lua la revedere de la ultraşii lui PSG, aflaţi în afara arenei. „Chiar dacă este argentinian, în el curge sânge de parizian”, au susţinut mereu fanii campioanei din Hexagon.

Profimedia Images

Angel Di Maria va semna cu Juventus

Cel mai probabil, Angel Di Maria va ajunge la Juventus, după despărţirea de PSG. El va fi înlocuitorul lui Paulo Dybala, alt jucător care şi-a părăsit echipa cu lacrimi în ochi.

Sud-americanul de 34 de ani va semna un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Acordul este total, după cum susţine presa din Franţa.

Angel Di Maria mai avea contract cu PSG până la finalul sezonului, astfel că va ajunge gratis la Juventus. Fostul jucător al lui Real Madrid e cotat la 15 milioane de euro şi, în acest sezon, a marcat 5 goluri în cele 31 de meciuri adunate pentru PSG.

Di Maria nu a mai prins echipa constant după venirea lui Lionel Messi, care, în meciurile importante a jucat alături de Kylian Mbappe şi Neymar. Di Maria a reuşit şi nouă pase decisive.

Angel Di Maria pleacă de la PSG, la 7 ani după venirea pe Parc des Princes, de la Manchester United. Campioana din Hexagon plătea în 2015 63 de milioane de euro pentru aducerea lui.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe