Închide meniul

Angel Di Maria va semna cu Juventus! „Acordul este total”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2022, 12:39

Angel Di Maria va semna cu Juventus! „Acordul este total

Angel Di Maria va semna cu Juventus

Angel Di Maria, în timpul unui meci de-al lui PSG / Hepta

Angel Di Maria va semna cu Juventus. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Hadrien Grenier, care susţine că argentinianul va juca sâmbătă ultimul meci pentru PSG, pe teren propriu, cu Metz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-americanul de 34 de ani va semna un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Acordul este total, conform lui Grenier. Di Maria îi va lua locul lui Paulo Dybala, care s-a despărţit în lacrimi de bianconeri.

Angel Di Maria va semna cu Juventus

Angel Di Maria mai avea contract cu PSG până la finalul sezonului, astfel că va ajunge gratis la Juventus. Fostul jucător al lui Real Madrid e cotat la 15 milioane de euro şi, în acest sezon, a marcat 4 goluri în cele 30 de meciuri adunate pentru PSG.

Di Maria nu a mai prins echipa constant după venirea lui Lionel Messi, care, în meciurile importante a jucat alături de Kylian Mbappe şi Neymar. Di Maria a reuşit şi opt pase decisive în cele 1839 de minute disputate în această stagiune.

Angel Di Maria pleacă de la PSG, la 7 ani după venirea pe Parc des Princes, de la Manchester United. Campioana din Hexagon plătea în 2015 63 de milioane de euro pentru aducerea lui.

Reclamă

Paulo Dybala pleacă de la Juventus

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus. Atacantul de 28 de ani a clacat la finalul partidei cu Lazio și a plâns ca un copil în momentul în care a fost aplaudat în picioare de fanii bianconerilor.

La Joya nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea contractului și pleacă în această vară după 7 ani, fiind aplaudat pe teren de toți jucătorii ”Bătrânei Doamne”.

Dybala a fost dus în fața peluzei de Bonucci și și-a pus tricoul pe față pentru a încerca să își controleze emoțiile. Decarul lui Juve a fost și căpitan pentru o oră la ultima partidă în tricoul bianconerilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dybala a câştigat 5 titluri cu Juventus

Paulo Dybala pleacă de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Paulo Dybala a fost adus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

Juventus a remizat incredibil cu Lazio, scor 2-2, în penultima etapă din campionatul Italiei. Dusan Vlahovic a deschis scorul în minutul 10, din pasa lui Alvaro Morata. Şi atacantul spaniol şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 36. Alex Sandro a fost autorul unui autogol în startul reprizei secunde (51). Românul Ştefan Radu şi-a făcut apariţia pe teren în minutul 84. La ultima fază, în minutul 90+6, Milinkovic-Savic a restabilit egalitatea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și