Închide meniul

Anunțul făcut de mama lui Kylian Mbappe, după negocierile fiului său cu PSG și Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 mai 2022, 17:36

Anunțul făcut de mama lui Kylian Mbappe, după negocierile fiului său cu PSG și Real Madrid

Kylian Mbappe va deveni liber de contract la finalul sezonului

Kylian Mbappe, la o ceremonie / Profimedia

Kylian Mbappe e între PSG și Real Madrid. Mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice. Fotbalistul de 23 de ani nu s-a decis încă la ce echipă va juca în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația din jurul lui Kylian Mbappe este tot mai tensionată. Ziua decisivă e tot mai aproape. Presa internațională notează că fotbalistul ar putea să-și anunțe decizia în acest weekend.

Mama lui Kylian Mbappe, despre ofertele făcute de PSG și Real Madrid

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de marca.com.

Mbappe a încheiat negocierile atât cu PSG, cât și cu Real Madrid și nu va mai purta alte discuții cu cele două cluburi.

„Nu vom mai avea și alte întâlniri pentru a discuta despre viitorul lui Mbappe, întâlnirile s-au încheiat. Am ajuns la o înțelegere atât cu Real Madrid, cât și cu PSG. Acum, Kylian este cel care trebuie să aleagă”, a mai spus mama lui Mbappe.

Reclamă

Ce ofertă i-ar fi făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe

Săptămâna aceasta, Marca a oferit mai multe detalii despre conţinutul contractului care ar urma să acopere cinci ani. Jucătorul ar primi 30 de milioane de euro anual dar mai presus de toate ar primi un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro!

Totuşi, AS susţine altceva: între 40 şi 60 de milioane de euro salariu, adică cel mai mare salariu din istoria clubului, pe sezon, cu un contract care urmează să fie definit între patru şi şase ani, dar o primă mai „mică”, de 100 de milioane de euro.

PSG pune la bătaie un salariu astronomic

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit control complet lui Mbappe asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor. Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și