Închide meniul

Ben Yedder, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce a făcut atacantul francez

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 18:56

Reclamă
Ben Yedder, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce a făcut atacantul francez

Ben Yedder, condamnat la închisoare cu suspendare

Ben Yedder, în timpul unui meci / Profimedia

Ben Yedder a fost condamnat la închisoare cu suspendare! Atacantul francez, în vârstă de 32 de ani, este, în prezent, jucătorul celor de la AS Monaco, locul 4 din Ligue 1, cu 58 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Yedder a fost condamnat la șase luni și o zi de închisoare cu suspendare, pentru că ar fi făcut evaziune fiscală, în perioada în care era legitimat, în Spania, la Sevilla. În plus, jucătorul francez a primit o amendă în valoare de 133.798.70 de euro.

Ben Yedder, condamnat la închisoare cu suspendare

Justiția din Spania a decis ca pedeapsa de o lună și o zi de închisoare cu suspendare să rămână în vigoare timp de doi ani. În cazul în care, în această perioadă, Ben Yedder nu va comite nicio infracțiune, pedeapsa se va prescrie.

Ben Yedder a fost transferat de AS Monaco, în vara lui 2019, de la Sevilla, pentru 40 de milioane de euro.

Ben Yedder, pe locul 5 în clasamentul golgheterilor din Ligue 1

Ben Yedder are un sezon foarte bun în Ligue 1. Francezul a marcat 17 goluri în tricoul celor de la AS Monaco, în 26 de meciuri jucate, aflându-se pe locul 5 în topul golgheterilor din prima ligă franceză.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, AS Monaco o va întâlni, acasă, pe Lorient. Meciul este programat duminică, de la ora 18:05.

Ben Yedder, dublă în meciul cu PSG

În luna februarie, în etapa a 23-a din Ligue 1, AS Monaco a obținut o victorie neașteptată în fața liderului PSG, scor 3-1. Două dintre golurile celor de la AS Monaco au fost semnate de Ben Yedder.

„Sunt furios pentru că începutul meciului a fost catastrofal. Ne-am bucurat că am marcat și am primit al treilea gol la tranziție. E mai complicată revenirea de la 1-3. În a doua repriză nu am șutat și nu am avut reacție. Nu e suficient. După doar trei minute, planul nostru a eșuat.

Reclamă 4 / 0/3

E multă furie. Avem mulți absenți, este și acest virus. Este un moment dificil pentru toată lumea, pentru jucători și pentru fani. Avem un meci foarte important marți (n.r. împotriva lui Bayern Munchen) și trebuie să ne revenim, să ne recăpătăm energia și încrederea. Am primit multe goluri de la reluarea campionatului, trebuie să găsim un echilibru”, spunea Christophe Galtier, antrenorul PSG-ului, la finalul înfrângerii cu AS Monaco.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și