Închide meniul

Bombă pe piața transferurilor! Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în ianuarie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2022, 16:48 / Actualizat: 11 octombrie 2022, 20:38

Bombă pe piața transferurilor! Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în ianuarie

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în ianuarie

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în luna ianuarie. Starul francez a ajuns la cuțite cu șefii de pe Parc de Princes și își dorește să ajungă cât mai repede la o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația dintre Kylian Mbappe și PSG nu mai are niciun viitor, anunță RMC Sport, informație confirmată și de MARCA. Nu mai există nicio cale de împacare între cele două părți, asigură sursele menționate.

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în ianuarie

Mbappe este atât de supărat pe șefii de pe Parc de Princes încât vrea să plece de la campioana Franței în următoarea fereastră de mercato, în ianuarie. Doar că PSG nu vrea să-i dea drumul ușor campionului mondial din 2018.

La sfârșitului sezonului trecut, Mbappe și PSG au căzut de acord asupra unor „condiții”, când starul francez și-a prelungit contractul. Una dintre ele a fost că Mbappe nu poate semna cu Real Madrid. Fotbalistul poate pleca la orice echipă, în orice campionat, cu excepția lui Real Madrid. Liverpool, care a încercat deja să-l aducă și vară, ar putea fi singura sa opțiune fezabilă în ianuarie 2023.

MARCA mai scrie că Mbappe se simte trădat de PSG. În mai, conducerea parizienilor a făcut o serie de promisiuni, majoritatea irealizabile, astfel încât jucătorul să-și prelungească contractul până în 2024. Asta a fost înțelegerea dintre cele două părți. Mbappe nu a semnat până în 2025, după cum a dezvăluit L’Équipe. Jucătorul, de fapt, a acceptat să pozeze cu un tricou pe care scria „2025” în loc de „2024”, în semn de recunoștință față de echipa sa din oraș.

Reclamă

Spaniolii anunța însă ca Mbappe nu a renunțat la visul de a juca la Real Madrid, unde își dorește să poarte tricoul cu numărul 7, același pe care l-a avut și idolul său, Cristiano Ronaldo.

Kylian Mbappe, cel mai bine plătit fotbalist din lume în sezonul 2022/2023

În ultimii 8 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au împărţit statutul de cel mai bine plătit fotbalist din lume, dar Kylian Mbappé îi va detrona în acest sezon.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și