Închide meniul

Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 9:05

Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi

Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi nu vor fi coechipieri la PSG / Profimediaimages

Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre şansele ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo să fie coechipieri la PSG. Preşedintele grupării din capitala Franţei este gata să îi prelungească contractul lui Messi. Starul argentinian intră, pe 1 ianuarie, în ultimele şase luni de contract. Şeicul de la liderul din Ligue 1 a vorbit şi despre varianta de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo, liber de contract după ce Manchester United i-a reziliat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Khelaifi e convins că Lionel Messi nu îşi doreşte să plece de pe Parc des Princes. Mai mult, a dezvăluit că s-a înţeles cu atacantul de 35 de ani pentru a începe negocierile pentru semnarea unei noi înţelegeri. Discuţiile vor avea loc după Campionatul Mondial 2022 din Qatar.

Nasser Al-Khelaifi a anunţat care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG

Este foarte fericit, se vede asta cu echipa națională. Dacă un jucător nu este mulțumit, vei vedea că performanța lui nu este bună pentru echipa națională. A evoluat fantastic în acest sezon pentru noi, a marcat multe goluri și a dat pase decisive pentru națională şi pentru club.

Deci, am convenit împreună că, după Cupa Mondială, o să ne așezăm împreună la masă. Dar ambele părți – clubul și el – sunt foarte fericite, așa că vom vorbi după Cupa Mondială„, a declarat Al-Khelaifi pentru skysports.com.

Şeicul de la PSG l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo, pe care a dorit să îl aducă în Ligue 1 şi în trecut. Totuşi, a ţinut să anunţe că nu ia în calcul să îi facă o ofertă în această iarnă. Al-Khelaifi e convins că Ronaldo nu ar avea loc să joace din cauza tripletei Mbappe – Messi – Neymar.

Reclamă

Este o legendă, o vedetă. Ca fotbalist îl admir și îl iubesc, e profesionist. Un jucător fantastic! Are 37 de ani acum – se descurcă extraordinar. Dar fiecare club vrea să-l semneze și pe el. Problema de azi, pentru noi, este că avem postul ocupat. Așa că nu este ușor să-l înlocuim pe el care este pe postul său cu el. Ar fi imposibil, sincer, pentru noi„, a mai spus preşedintele lui PSG.

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre transferul său la Al Nassr

Presa internațională a fost „cutremurată” de zvonul că starul portughez se află foarte aproape să semneze un contract „stelar” cu formația din Arabia Saudită.

Ronaldo a dezmințit scenariul respectiv lansat de Marca, la finalul meciului Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu este adevărat (n.r. – despre zvonurile că se transferă la Al Nassr). Nu este adevărat!”, a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de dailymail.co.uk.

În urmă cu câteva zile, cotidianul Marca a anunțat că Cristiano Ronaldo urmează să semneze cu Al-Nassr pe 1 ianuarie 2023. Jurnaliștii spanioli precizaseră că agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită pentru un contract întins pe două sezoane şi jumătate.

Contractul, de cel puţin o sută de milioane de euro, este înconjurat de stimulente economice care vin din publicitate. Astfel, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume. Înţelegerea dintre CR7 şi Al-Nassr se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

Messi şi Neymar, cu cele 75, respectiv 70 de milioane de euro, sunt departe de ceea ce va câştiga Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită„, anunţă marca.com.

Ce a spus Fernando Santos, după ce l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo

Fernando Santos a declarat că nu există nicio problemă cu Cristiano Ronaldo, chiar dacă acesta a fost introdus în minutul 74 al întâlnirii cu Elveția. Selecționerul lusitanilor a mai mărturisit că starul, care recent s-a despărțit de Manchester United, este un bun prieten al său, și ca urmare atmosfera din cadrul lotului este perfectă.

Nu există nicio problemă între Fernando Santos și căpitanul echipei naționale, suntem prieteni de foarte mulți ani. Jucătorii iau deciziile. Lucrurile nu ne afectează pe noi. Am explicat deja, această parte a fost deja clarificată, și el a fost un căpitan exemplar”, a declarat Fernando Santos, potrivit record.pt.

Cât despre victoria categorică înregistrată cu Elveția, Fernando Santos a declarat că jucătorii trebuie să coboare din nou cu picioarele pe pământ, pentru că-i așteaptă un meci dificil cu Maroc.

Reclamă

A fost un meci bun, jucătorii trebuie felicitați. Au afișat o imagine foarte bună, dar trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. A fost grozav, excelent, dar avem un alt meci peste patru zile.

A fost un meci al strategiilor, toți jucătorii sunt diferiți. Am mizat și pe Dalot, pe Raphael, cu toată că și Cancelo este un jucător fantastic. De asta am crezut că avem nevoie pentru meciul cu Elveția.

(n.r. despre faptul că Maroc a eliminat Spania) Dar de ce trebuie să luăm în calcul Spania? Acum vom întâlni Maroc, și tot ce pot să-mi amintesc sunt dificultățile prin care ne-au pus să trecem cei din Maroc la Campionatul Mondial din 2018”, a mai spus Fernando Santos, potrivit aceleiași surse citate mai sus.

Recomandări
  • Lionel Messi mai are contract până în vară cu PSG
  • Cristiano Ronaldo a rămas fără echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și