Închide meniul
Foto

Ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG. Și-o poate dubla în Arabia Saudită. Are pe masă o ofertă fabuloasă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 9:40

Ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG

Ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG

Lionel Messi şi soţia lui, Antonella Roccuzzo / Profimediaimages

  • Lionel Messi a adunat o avere uriaşă
  • Starul argentinian va juca ultimul meci pentru PSG

Se știe ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG. Starul argentinian în vârstă de 35 de ani rămâne liber de contract pe 30 iunie, iar Christophe Galtier a confirmat că deținătorul a șapte Baloane de Aur nu va mai continua la campioana Franței. „Am avut privilegiul să antrenez cel mai bun jucător din istoria fotbalului„, a spus tehnicianul lui PSG la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi își dorește o revenire la Barcelona, dar arabii îl tentează cu un contract fabulos, cel mai mare din istoria fotbalului. Șeicul lui Al Hilal i-a oferit inițial 400 de milioane de dolari, apoi 500 de milioane de dolari. În urma ultimelor negocieri cu Jorge Messi, propunerea s-a mărit considerabil. Mai exact, atacantului argentinian i se oferă 1.2 milioane de euro pe doi ani.

Ce avere are Lionel Messi, înainte de a pleca de la PSG

Suma pare a fi una de nerefuzat, în condițiile în care Lionel Messi ar putea câștiga 50 de milioane de euro pe lună, 1.640.000 de euro pentru fiecare zi de contract şi 68.000 de euro în fiecare oră!

Reclamă

Messi a fost cel mai bine plătit sportiv în 2022, dar a primit cu mult mai puțin decât îi oferă arabii. Câștigătorul Cupei mondiale a încasat pe durata anului trecut, potrivit Forbes, 130 de milioane de dolari (n.r. 121 de milioane de euro). Din această sumă, 75 de milioane de dolari au reprezentat câștiguri obținute pe teren și alte 55 din afara terenului.

Lionel Messi a ajuns astfel la o avere de 1.15 miliarde de dolari (1.07 miliarde de dolari), anunță jurnaliștii de la Forbes, citați de dailymail.co.uk. Starul lui PSG a investit sume importante în afaceri imobiliare. Are proprietăți în Barcelona, Miami, Paris și în orașul natal Rosario.

Reclamă

Conacul pe care îl are în Barcelona, aflat relativ aproape de Camp Nou, este evaluat la 6.4 milioane de euro. Ar putea să locuiască din nou în el în cazul în care acceptă propunerea de a se întoarce la echipa cu care a scris istorie.

Messi a semnat mai multe contracte cu diferiți sponsori și primește sume uriașe de bani. Numai din înțelegerea cu Adidas primește 29 de milioane de euro. În 2017 a semnat, cu marca de echipament sportiv, un contract „pe viață”.

Lionel Messi s-a căsătorit în 2017 cu Antonella Roccuzzo, iubita lui din copilărie. Au împreună trei băieți: Mateo, Thiago și Ciro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi

Potrivit mundodeportivo.com, care citează surse din anturajul atacantului, Barcelona l-a anunţat pe Lionel Messi şi pe tatăl acestuia, Jorge Messi, ce contract poate oferi. Gruparea de pe Camp Nou poate asigura un salariu anual de aproximativ 22 de milioane de euro.

Prima propunere înaintată de Barcelona este una în care Messi ar urma să încaseze cu exact un euro mai mult decât actualul golgheter al liderului din Spania, Robert Lewandowski. Reprezentanţii clubului aşteaptă undă verde din partea La Liga pentru planul de fezabilitate. Abia atunci va putea să formuleze şi o ofertă scrisă pentru Leo Messi.

Joan Laporta este încrezător ca va avea câştig de cauză şi că va primi acceptul de a-l oferta pe Messi. Asigură că simpla prezenţă a argentinianului pe Camp Nou va creşte veniturile cu 25%. Barcelona are grave probleme financiare, iar revenirea golgheterului all-time ar putea revigora pe plan financiar clubul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul