Închide meniul

Ofertă de 1.2 miliarde de euro pentru Lionel Messi! Comision uriaș și pentru tatăl starului argentinian

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 12:28

Ofertă de 1.2 miliarde de euro pentru Lionel Messi! Comision uriaș și pentru tatăl starului argentinian

Ofertă de 1.2 miliarde de euro pentru Lionel Messi

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimediaimages

A apărut o ofertă uluitoare, de 1.2 miliarde de euro, pentru Lionel Messi. Starul argentinian rămâne liber de contract pe 30 iunie și ar putea semna cel mai mare contract din istoria fotbalului. Și tatăl, său, Jorge Messi, ar fi recompensat cu un comision fabulos, dacă va intermedia mutarea anului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii de la footmercato.net anunță că șeicul lui Al Hilal nu acceptă un refuz de la atacantul de 35 de ani și face presiuni pentru a-l aduce pe Messi în Arabia Saudită. Inițial i-a oferit 400 de milioane de dolari, apoi 500 de milioane de dolari. În urma ultimelor negocieri cu Jorge Messi, propunerea s-a mărit considerabil.

Ofertă de 1.2 miliarde de euro pentru Lionel Messi

Sursa citată anterior, citată și de britanicii de la The Sun, asigură că Jorge Messi și-a dat deja acordul pentru o ofertă de 1.2 milioane de euro pe doi ani. Dacă se vor semna actele, el ar urma să primească cel mai mare comision plătit vreodată.

În condițiile date, Lionel Messi ar ajunge să fie din nou adversarul lui Cristiano Ronaldo. Dacă va accepta să joace în Arabia Saudită, ar putea câştiga 50 de milioane de euro pe lună, 1.640.000 de euro pentru fiecare zi de contract şi 68.000 de euro în fiecare oră!

Totuși, câștigătorul a șapte Baloane de Aur este tentat să nu se uite la bani și își dorește să revină la Barcelona. A găsit și planul prin care poate „fenta” problemele financiare cu care se confruntă clubul de pe Camp Nou, care este obligat să își reducă semnificativ cheltuielile.

Reclamă

L’Equipe anunță că Barcelona a întocmit un plan cu clubul lui David Beckham, Inter Miami. Messi ar urma să semneze un contract valabil pe 18 luni cu clubul din MLS și să fie împrumutat la Barcelona. Xavi are încredere că mutarea are șanse de realizare.

„Fanii noștri au început să scandeze numele lui Leo Messi la fiecare meci. Îmi place senzația dar, crede-mă, revenirea lui Messi depinde doar de el. Aș spune că depinde 99% de Messi. Nu am nicio îndoială!”, a declarat Xavi, care a lăsat de înțeles că s-au găsit soluții pentru înregistrarea contractului.

Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi

Potrivit mundodeportivo.com, care citează surse din anturajul atacantului, Barcelona l-a anunţat pe Lionel Messi şi pe tatăl acestuia, Jorge Messi, ce contract poate oferi. Gruparea de pe Camp Nou poate asigura un salariu anual de aproximativ 22 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima propunere înaintată de Barcelona este una în care Messi ar urma să încaseze cu exact un euro mai mult decât actualul golgheter al liderului din Spania, Robert Lewandowski. Reprezentanţii clubului aşteaptă undă verde din partea La Liga pentru planul de fezabilitate. Abia atunci va putea să formuleze şi o ofertă scrisă pentru Leo Messi.

Joan Laporta este încrezător ca va avea câştig de cauză şi că va primi acceptul de a-l oferta pe Messi. Asigură că simpla prezenţă a argentinianului pe Camp Nou va creşte veniturile cu 25%. Barcelona are grave probleme financiare, iar revenirea golgheterului all-time ar putea revigora pe plan financiar clubul.

Recomandări
  • Ofertă de 1.2 miliarde de euro pentru Lionel Messi
  • Ce este dispus să facă deținătorul a șapte Baloane de Aur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și