Închide meniul

Ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe. PSG are trei variante pentru a-l înlocui

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2023, 17:09

Reclamă
Ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe. PSG are trei variante pentru a-l înlocui

Ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe. PSG are trei variante pentru a-l înlocui

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

S-a aflat ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe. Atacantul în vârstă de 24 de ani este pe picior de plecare de la PSG, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor. Starul francez a primit un ultimatum de la Nasser Al-Khelaifi şi a fost anunţat că mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a-şi prelungi înţelegerea. În caz contrar, trebuie să îşi caute încă de acum echipă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a fost aproape de a-l transfera pe Kylian Mbappe şi anul trecut, dar acum este mai aproape ca niciodată de a-l aduce pe cel mai scump jucător din lume. Florentino Perez l-ar fi anunţat deja pe impresarul golgheterului din Ligue 1.

Ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe

Jurnalistul spaniol Ramón Álvarez de Mon, citat de marca.com, a dezvăluit că atacantul francez ar urma să câştige un salariu stagional, net, de 25 de milioane de euro. Acesta poate creşte până în intervalul 30-35 de milioane de euro, cu ajutorul mai multor bonusuri.

Dacă decide să rămână în Franţa, Mbappe va câştiga nu mai puţin de 150 de milioane de euro în acest ultim an la PSG! Pe lângă salariul de 70 de milioane de euro anual, Mbappe are stipulat un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro.

Şefii lui PSG se pregătesc deja pentru scenariul că îl vor pierde pe Mbappe în această vară. Au stabilit deja trei variante pentru înlocuirea celui mai bun marcator. Harry Kane (Tottenham), Kolo Muani (Eintracht Frankfurt) şi Marcus Rashford sunt variantele găsite. PSG a rămas şi fără Lionel Messi în această vară. Argentinianul a semnat cu Inter Miami.

Reclamă

Potrivit jurnalistului Tomas Gonzalez-Martin, PSG vrea 200 de milioane de euro pentru Mbappe plus 50 de milioane de euro sub formă de bonusuri. Dacă Mbappe va continua să refuze să semneze un nou contract, sunt şanse mari ca pretenţiile financiare ale clubului să scadă.

Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

Reclamă 4 / 0/3

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur

Mbappe a fost golgheterul ultimei ediţii din Ligue 1, cu 29 de goluri. A ajuns la 164 de goluri şi 67 de pase decisive în cele 217 partide din campionatul Franţei.

Care sunt motivele din cauza cărora cred că este ultimul meu în Ligue 1? Este foarte simplu… eu când joc, vreau să câştig. Nu contează cu cine joc, în tricoul cărei echipe, nu contează unde. Nu mă mulţumesc niciodată. Eu merg în vacanţă, mă resetez, în recuperez energia şi revin cu foamea pe care o ştie toată lumea.

Sunt întotdeauna nemulţumit, nu sunt niciodată impresionat de ceea ce fac. Îmi spun mereu că o pot face din nou şi chiar mai bine. Am această foame de victorii, nu vreau să fiu într-o echipă doar pentru a participa. De aceea, uneori oamenii cred că sunt arogant. Nu mi-e frică de eşec, face parte din cariera unui fotbalist. Dar am convingerea profundă că m-am născut pentru a câştiga şi vreau să o arăt tuturor.

În Franţa oamenii m-au văzut crescând, văd asta tot timpul, la fiecare meci cu PSG sau de la echipa naţională. Şi am marcat ani la rând multe goluri. Deci, pentru aceştia, totul devine normal. Nu m-am plâns niciodată că îmi consideră banale performanţele.

Sunt tânăr şi am avut norocul de observa din exterior, înainte de a fi fotbalist. Şi eu am considerat că este banal ceea ce a făcut Messi, ceea ce a făcut Cristiano Ronaldo şi alţi mari jucători. Cred că nu mă ajută prea mult să joc pentru PSG, pentru că este o echipă care divizează„, a declarat Kylian Mbappe pentru L’Equipe, citat de marca.com.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și