Închide meniul

„Ce vor spune?!” Ladislau Boloni, atac uluitor la adresa lui Luis Enrique și PSG! A răbunfit după o nouă înfrângere la Metz

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 20:02

Reclamă
„Ce vor spune?! Ladislau Boloni, atac uluitor la adresa lui Luis Enrique și PSG! A răbunfit după o nouă înfrângere la Metz

Ladislau Boloni, atac uluitor la adresa lui Luis Enrique și PSG

Colaj cu Ladislau Boloni, Luis Enrique și Kylian Mbappe / Profimedia

Ladislau Boloni a lansat un atac uluitor la adresa lui Luis Enrique și PSG! Tehnicianul român a făcut scandal după o nouă înfrângere a echipei sale, Metz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa românului a fost învinsă cu scorul de 3-4 de Brest. Partida a contat pentru etapa cu numărul 28 a sezonului din Ligue 1.

Ladislau Boloni, atac uluitor la adresa lui Luis Enrique și PSG

Boloni a răbufnit după ce PSG a înregistrat un rezultat de egaltate cu Clermont, meci încheiat cu scorul de 1-1. Antrenorul român a făcut scandal și i-a reproșat lui Luis Enrique faptul că a jucat cu rezervele în această partidă.

„Nu vreau să jignesc PSG sau jucătorii care au fost folosiți și să spun că au folosit echipa de rezerve.

Ce vor spune jucătorii tineri dacă aș declara asta? Da, m-a deranjat ce s-a întâmplat, însă prefer să nu spun nimic”, a spus Ladislau Boloni, citat de RMC Sport

Reclamă

Echipa lui PSG, de la meciul cu Clermont:

Tenas – Mukiele, Pereira, Skriniar, Zague – Soler, Ugarte, Mayulu – Asensio, Ramos, Kolo Muani

Metz și Clermont se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar adversarii lui PSG au obținut un punct important, chiar dacă se află, în continuare, pe ultimul loc. Metz e la 5 puncte de salvare, în timp ce Clermont e la 7.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia FC Metz, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-4, de echipa Brest, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului Franţei.

Învingătorii au marcat prin Chardonnet ’12, Doumbia ’31, Mounie ’38 şi Satriano ’60.

Pentru Metz au înscris Traore ‘6 şi Mikautadze ’74, ’80.

Meciurile Toulouse – Strasbourg, Reims – Nice, Montpellier – Lorient, Monaco – Rennes şi Nantes – Lyon se vor disputa tot duminică.

Metz ocupă penultimul loc în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Brest este pe 2, cu 53 de puncte, notează news.ro.

Ladislau Boloni a fost scos din sărite de un jurnalist

Ladislau Boloni a fost scos din sărite de un jurnalist, după Metz – AS Monaco 2-5. Situaţia antrenorului român la formaţia din Ligue 1 este în continuare critică, după ultima înfrângere din campionat.

După ce şi-a făcut praf jucătorii, pentru prestaţia din timpul meciului cu AS Monaco, Ladislau Boloni nu i-a menajat nici pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă.

Reclamă

În timp ce Ladislau Boloni susţinea conferinţa de presă, un jurnalist vorbea la telefon, lucru care l-a înfuriat pe antrenorul român, deja nervos din cauza rezultatului:

„Te rog, dacă vrei să îți închei conversația la telefon, ieși afară! Afară poți vorbi cât de tare vrei! Mulțumesc”, a răbufnit Ladislau Boloni, potrivit madeinfoot.ouest-france.fr.

După înfrângerea de pe teren propriu cu AS Monaco, Metz se află pe locul 17, cu 23 de puncte. Echipa lui Ladislau Boloni este la 3 puncte în spatele primelor locuri care asigură menţinerea în Ligue 1, dar toate echipele deasupra lui Metz au un meci mai puţin disputat şi au şansa să se distaţeze. Etapa viitoare, Metz va avea un nou meci extrem de complicat, pe terenul lui Brest.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și