Închide meniul

Christophe Galtier a dat de pământ cu jucătorii după Lens – PSG 3-1: „Dezorganizare fără precendent!” Mbappe, nepunticios fără Messi şi Neymar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 ianuarie 2023, 8:55

Christophe Galtier a dat de pământ cu jucătorii după Lens – PSG 3-1: „Dezorganizare fără precendent! Mbappe, nepunticios fără Messi şi Neymar

Christophe Galtier a dat de pământ cu jucătorii, după Lens - PSG 3-1

Profimedia

Christophe Galtier a dat de pământ cu jucătorii după Lens – PSG 3-1. Campioana Franţei a suferit prima înfrângere a sezonului în Ligue 1. Mbappe a avut o evoluţie modestă fără Messi şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Neymar şi Messi, dar cu Mbappe, PSG a pierdut în chiar primul meci al anului 2023, la Lens. Gazdele au deschis scorul prin Frankowski, în minutul 4, dar parizienii au replicat rapid, egalând prin Ekitike, în minutul 7. După douăzeci de minute, Lens a trecut din nou în avantaj, prin reuşita lui Openda, iar în primul minut al reprizei secunde Claude-Maurice a stabilit scorul final, 3-1 pentru RC Lens.

La finalul partidei, antrenorul celor de la PSG, Christophe Galtier, şi-a criticat dur jucătorii pentru prestaţia avută.

Christophe Galtier a dat de pământ cu jucătorii după Lens – PSG 3-1

Sunt foarte supărat. A fost deorganizare fără precedent, cel puțin de când pregătesc eu această echipă. Am fost efectiv rupți în două pe teren. Trebuie să jucăm fix opus față de cum am jucat azi.

Mingea trebuia să circule mai rapid și să ajungă în spatele mijlocașilor de la Lens, pentru a ne putea dezvolta atacurile. Din păcate, am greșit prea multe pase. Nu mi-am recunoscut echipa azi. Ne-a lipsit coeziunea. Nu știu de ce, dar voi discuta cu jucătorii despre această situație, să vedem cum o putem îndrepta„, a spus Galtier la finalul partidei, conform celor de la RMC Sport.

Reclamă

PSG rămâne pe prima treaptă a podiumului, cu 44 de puncte, dar RC Lens are acum 40 de puncte şi ocupă locul secund, la şapte puncte distanţă de poziţia a treia şi la doar patru de PSG.

Când va reveni Lionel Messi la PSG, după câștigarea Cupei Mondiale

Jurnaliștii francezi au anunțat când va reveni Lionel Messi la antrenamentele lui PSG, după câștigarea Cupei Mondiale. Campion mondial cu naţionala Argentinei, Lionel Messi va reveni la Paris în ziua de 3 ianuarie, conform informaţiilor furnizate de footmercato.net.

Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi

Jurgen Klopp este de părere că succesul înregistrat de Argentina la Campionatul Mondial este unul pe deplin meritat. Totodată, tehnicianul german a oferit declarații și despre Lionel Messi, fiind uluit de faptul că argentinianul poate presta un joc de un asemenea nivel, la 35 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Argentina a meritat. Sunt foarte fericit pentru argentinieni, au așteptat mult timp.

Felul în care joacă Lionel Messi, cel mai mare fotbalist al acestei ere, ar trebui să ne ofere tuturor un indiciu despre cât de mult pot să se mențină fotbaliștii de azi la cel mai înalt nivel.

Sper ca această carte să nu se închidă prea curând. A fost o bucurie să îl privesc”, a declarat Jurgen Klopp, citat de 90min.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și