Închide meniul

Christophe Galtier va fi demis de PSG, la finalul sezonului! Cine este favorit să-l antreneze pe Kylian Mbappe din vară

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2023, 19:57

Reclamă
Christophe Galtier va fi demis de PSG, la finalul sezonului! Cine este favorit să-l antreneze pe Kylian Mbappe din vară

Christophe Galtier va fi demis de PSG, la finalul sezonului

Christophe Galtier / Profimedia

Christophe Galtier ar urma să fie demis de PSG, la finalul sezonului. Oficialii de pe Parc de Princes se pare că sunt nemulţumiţi de evoluţia echipei, şi se gândesc să facă o schimbare pe banca tehnică. Antrenorul francez mai avea contract până în 2024 cu gruparea pariziană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christophe Galtier o pregăteşte pe PSG din vara trecută, înregistrând 41 de meciuri pe banca grupării de pe Parc de Princes.

Christophe Galtier va fi demis de PSG, la finalul sezonului

Şefii lui PSG sunt nemlţumţi de rezultatele înregistrate de PSG, în ultima vreme. Campioana Franţei a înregistrat două înfrângeri la rând în Ligue 1, ambele pe teren propriu. Parizienii au cedat cu Lyon, scor 0-1, şi cu Rennes, scor 1-2, şi au pierdut din avantajul e care îl aveau în fruntea clasamentului.

Cu toate acestea, oficialii formaţiei franceze sunt nemulţumiţi de faptul că echipa a fost eliminată încă din faza optimilor, în UEFA Champions League. Competiţia rămâne principalul obiectiv al parizienilor, însă în acest sezon au fost învinşi de Bayern fără drept de apel.

În acest context, şefii lui PSG se gândesc să-l demită pe Christophe Galtier, chiar mai devreme de finalul campionatului, după cum anunţă jurnalistul francez de la FIFA, Abdellah Boulma.

Reclamă

Julian Nagellsman este principala variantă luată în calcul de oficialii de la PSG, pentru înlocuirea lui Christophe Galtier. Antrenorul german a fost recent demis de către Bayern Munchen, însă nu duce lipsă de oferte. Acesta este şi pe lista lui Chelsea, care s-a despărţit de Graham Potter.

„Christophe Galtier nu va mai fi antrenorul lui PSG din următorul sezon. Conducerea clubului ia serios în considerare chiar să îl demită mai devreme. În același timp, PSG l-a contactat pentru prima dată pe Julian Nagelsmann, chiar dacă acesta este pe lista scurtă a lui Chelsea”, anunţă jurnalistul Abdellah Boulma, pe contul oficial de Twitter.

Christophe Galtier i-a luat apărarea lui Lionel Messi, după ce starul a fost huiduit de fanii lui PSG

Christophe Galtier i-a luat apărarea lui Lionel Messi, după ce starul argentinian a fost huiduit de fanii lui PSG, la derby-ul pierdut cu Lyon. Tehnicianul trupei de pe Parc de Princes susține că sud-americanul a avut o prestație solidă de-a lungul sezonului, și nu merita să fie în centrul furiei suporterilor.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Galtier i-a taxat pe restul jucătorilor, pentru faptul că nu-și asumă responsabilități, și așteaptă totul de la Messi sau Mbappe.

„Leo este liderul nostru. El încearcă foarte multe, iar când încerci mult, probabil că vei avea și greșeli. Totuși, jucătorii trebui să își asume aibă mai multă responsabilitate pentru că nu ne putem aștepta ca totul să vină de la Leo sau Kylian.

Cred că acest lucru este foarte personal (n.r. huiduielile pe care Messi le-a primit). Este o batjocură, pentru că Leo este un jucător care dă mult, foarte mult pentru echipă. A dat totul în prima parte a sezonul, iar în acest început de an a marcat multe goluri, dar trebuie ca și ceilalți jucători să își asume o responsabilitate mai mare pentru a crea pericol”, a declarat Christophe Galtier, conform as.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și