Închide meniul

Fabio Grosso, demis de Olympique Lyon după mai puţin de două luni! Luna trecută a fost umplut de sânge de fanii lui Marseille

Bogdan Stănescu Publicat: 30 noiembrie 2023, 12:57

Reclamă
Fabio Grosso, demis de Olympique Lyon după mai puţin de două luni! Luna trecută a fost umplut de sânge de fanii lui Marseille

Fabio Grosso, demis de Olympique Lyon după mai puţin de două luni!

Fabio Grosso, după ce a fost atacat de fanii lui Marseille / Profimedia Images

Tehnicianul italian Fabio Grosso va fi demis de la Olympique Lyon, la nici două luni de la numirea în funcţie, anunţă presa franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sursei citate, Grosso, numit în funcţie la 16 septembrie, va fi demis din cauza rezultatelor slabe şi a atmosferei tensionate din vestiar.

Fabio Grosso, demis de Olympique Lyon după mai puţin de două luni

Interimar urmează să fie numit Pierre Sage, care este director de formare la Lyon, relatează news.ro.

În plus, potrivit RMC Sport, care se bazează pe o sursă „apropiată”, trei nume ar fi vehiculate ca succesor al italianului: Bruno Génésio, Jorge Sampaoli şi Igor Tudor.

Fabio Grosso, mesaj emoţionant după ce autocarul lui Lyon a fost atacat de fanii lui Marseille: „Ar fi putut să fie o tragedie”

Fabio Grosso a transmis un mesaj emoţionant, după ce autocarul lui Lyon a fost atacat. Fanii lui Marseille au atacat autocarul care transporta jucătorii către Stade Velodrome, iar Fabio Grosso, antrenorul lui Lyon, a fost grav rănit.

Reclamă

La scurt timp, oficialii din Ligue 1 au decis ca partida să nu mai aibă loc, chiar dacă cei de la Lyon nu au făcut o solicitare în acest sens.

Jucătorii şi staff-ul lui Olympique Lyon au trăit momente de groază duminică seară, atunci când se îndreptau către Stade Velodrome, pentru meciul cu Marseille din Ligue 1. Autocarul a fost atacat cu pietre de fanii lui OM, iar Fabio Grosso, antrenorul lui Lyon, a fost rănit la faţă.

La câteva zile după evenimentele nefericite de la Marseille, Fabio Grosso a transmis un mesaj pentru suporterii lui Lyon:

Reclamă 4 / 0/3

„Ceea ce s-a întâmplat duminică seara ar fi putut să fie o tragedie.

Sper din tot sufletul că această situație va servi drept lecție pentru viitorul nostru. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru. Haide OL… Mereu!”, a scris Fabio Grosso, pe contul său de Instagram.

Momentul în care ultraşii de la Marseille s-au năpustit asupra autocarului lui Lyon şi l-au umplut de sânge pe Fabio Grosso

Imaginile sunt de-a dreptul şocante. Ultraşii au atacat cu pietre şi torţe autocarul celor de la Lyon în drumul spre stadion. Iar victima a fost Fabio Grosso, antrenorul celor de la Lyon. Acesta a fost umplut de sânge, iar meciul nu s-a mai putut juca. Un geam al autocarului a fost spart, iar antrenorul lui Lyon a avut de suferit. Acesta a fost lovit din plin şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

„Nu am cerut amânarea partidei. Liga ne-a spus că va vorbi cu echipa. Jucătorii au vrut să joace, erau pregătiţi. Căpitanul nostru a fost incredibil în vestiar. Decizia nu a depins de noi pentru că s-a întâmplat în afara stadionului. Fotbalul nu ar trebuie să se dispute în astfel de condiţii.

Nu putea să vorbească (n.r Fabio Grosso). Avea cioburi în faţă. Sunt nervos, la fel şi jucătorii, antrenorul. Noi eram pregătiţi să jucăm şi fanii voiau să vadă meciul”, John Textor, patronul lui Lyon.

Nu este pentru prima oară când au loc incidente la o partidă între Marseille şi Lyon. Pe 21 noiembrie 2021, o sticlă a fost aruncată în Dimitri Payet de fanii lui Lyon, iar meciul a fost întrerupt. Partida s-a rejucat ulterior fără spectatori, iar Lyon s-a impus cu 2-1.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și