Închide meniul

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe: „Real Madrid are încredere totală”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 februarie 2024, 19:47

Reclamă
Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe: „Real Madrid are încredere totală

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, în timpul meciului US Revel - PSG / Profimedia Images

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe. Cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri, a transmis că nimic nu s-a semnat încă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, nu a fost informat oficial despre acest transfer, dar Real Madrid are încredere totală că mutarea se va realiza.

Fabrizio Romano a dat cele mai noi veşti despre transferul uriaş al lui Kylian Mbappe

Real Madrid continuă să lucreze la contractul cu Kylian Mbappe cu încredere totală, dar nimic nu a fost semnat încă.

Real Madrid crede că Mbappe își dorește cu adevărat să se întâmple acest lucru în acest an, dar e încă devreme să spună gata sau semnat.

O decizie oficială din partea jucătorului este așteptată în curând, deoarece toate părțile îl văd pe Mbappe transmiţându-i planurile sale lui PSG în curând.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi și PSG nu au primit încă o comunicare oficială… iar acesta este un pas crucial.

Un moment cheie va fi atunci când Mbappe îl va informa pe Nasser Al-Khelaifi”

Există o înţelegere verbală între Kylian și președintele lui PSG din august, deoarece Mbappe a acceptat să nu primească un bonus de fidelitate de 80 de milioane de euro în cazul în care pleacă… dar a promis, de asemenea, că îl va informa pe președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, înaintea oricui, de îndată ce își va decide viitorul, în condiţiile în care contractul expiră pe 30 iunie 2024.

Un moment cheie din saga va fi atunci când Mbappe îl va informa pe Nasser Al-Khelaifi de la Paris Saint-Germain.

Reclamă 4 / 0/3

Încrederea totală a lui Real Madrid a fost împărtășită și în vestiar… dar, încă o dată, nu este nimic semnat încă.

Dacă Mbappe decide să semneze cu Real, salariul nu ar trebui să fie semnificativ mai mic decât cel oferit în 2022.

Surse confirmă că PSG și-a pregătit deja planul de rezervă, în cazul în care Mbappe decide să plece — inclusiv semnarea unor contracte importante cu 3 jucători tineri şi talentaţi”, a transmis Fabrizio Romano pe Instagram.

Salariul pe care îl va avea Kylian Mbappe la Real Madrid! Superstarul a renunţat la mulţi bani pentru a semna cu madrilenii!

ESPN a dezvăluit salariul pe care îl va avea Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul naţionalei Franţei nu s-a uitat la bani atunci când a ales să semneze cu echipa antrenată de Carlo Ancelotti.

La Real Madrid, Mbappe va încasa circa 35 de milioane de euro pe an, potrivit ESPN. Contractul lui Mbappe cu Real Madrid va fi valabil de la 1 iulie 2024.

PSG i-a propus lui Mbappe să îi mărească salariul, care era deja de 70 de milioane de euro anual, dar Mbappe a fost decis să părăsească echipa franceză.

Mbappe ar urma să încaseze de la Real Madrid, pe lângă salariul de 35 de milioane de euro anual, şi o primă de instalare de 125 de milioane de euro, care va fi împărţită în 12 tranşe.

Reclamă

Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG vara trecută, după ce a transmis că nu îşi va prelungi înţelegerea cu parizienii. Ulterior, el a fost reprimit în lot şi a început să joace pentru PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și