Închide meniul
NEWS ALERT

Francezii anunță că Kylian Mbappe rămâne la PSG! Familia starului neagă informațiile

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 mai 2022, 22:00

Francezii anunță că Kylian Mbappe rămâne la PSG! Familia starului neagă informațiile

Kylian Mbappe rămâne la PSG

Kylian Mbappe e vedeta lui PSG / Profimedia

  • Francezii anunță că Kylian Mbappe rămâne la PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Francezii anunță că Kylian Mbappe rămâne la PSG. Potrivit Le Parisien, formația pariziană ar fi ajuns la un acord de principiu cu starul de 23 de ani, pentru prelungirea contractului pe o perioadă de doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia lui Kylian Mbappe a reacționat prompt, asigurând că, la ora actuală, nu există vreo înțelegere între Mbappe și clubul la care joacă din 2017.

Francezii anunță că Kylian Mbappe rămâne la PSG! Reacția oficială a familiei atacantului

Mama lui Kylian Mbappe a publicat un comunicat oficial, în care dezminte orice informație legată de prelungirea contractului atacantului cu PSG sau vreun acord cu oricare altă echipă.

„Nu există niciun acord de principiu cu PSG sau oricare alt club. Discuțiile din jurul viitorului lui Kylian continuă în liniște deplină pentru a-i permite să ia cea mai bună decizie, cu respectul tuturor părților implicate”, a anunțat mama lui Mbappe, potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră la finalul sezonului. Campionul mondial a refuzat toate propunerile de prelungire lansate de clubul parizian până acum.

Reclamă

Mbappe, spre Real Madrid?

Cotat la 160 de milioane de euro de transfermarkt.com, Mbappe este „vânat” de mai multe echipe de top din Europa, în frunte cu Real Madrid. În ultima perioadă s-a discutat intens despre transferul internaționalului francez pe Santiago Bernabeu.

Manchester City, Barcelona, Liverpool și Bayern Munchen au fost asociate și ele cu un posibil transfer al lui Mbappe, însă Real pare să aibă cele mai mari șanse să îl aducă pe starul de 23 de ani.

Mbappe a recunoscut în urmă cu ceva timp că visul său este să ajungă pe Bernabeu, iar acest vis ar putea deveni realitate în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe și-a strâns lucrurile din casă și dă semne că se pregătește de transferul de la PSG la Real Madrid.

Artistul Ora Ito, un apropiat al lui Mbappe, a publicat mai multe fotografii de la domiciliul starului lui PSG, în care se întrezărește că jucătorul se pregătește pentru plecare. Ceea ce se află în fundalul pozelor a atras atenția jurnaliștilor de la Marca.

În fotografie se poate observa un raft cu trofee împachetate, precum și cutii de carton cu ziare și reviste despre sport, iar una dintre ele îl are pe copertă chiar pe Mbappe. Imaginea ar putea sugera ca atacantul de 23 de ani se pregătește deja de plecare și s-a apucat să-și adune toate obiectele de valoare.

Ultimul meci al lui PSG din acest sezon se va disputa pe 21 mai. Începând din acel moment, Mbappe e așteptat să comunice oficial dacă va juca sau nu la PSG în sezonul viitor. Contractul său e scandent la finalul sezonului.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” 17:01 Manchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal LIVE SCORE (22:00). Dueluri incendiare pentru semifinalele Ligii Campionilor 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 aprilie 2024 16:35 „Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman 16:29 „Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid 15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17:15
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 13:05
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Liga Campionilor • 11:12
FOTO
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei
Liga Campionilor • 10:06
Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei
Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj
Liga Campionilor • 9:30
„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!