Închide meniul

Gennaro Gattuso a fost dat afară de Olympique Marseille. Seria de rezultate slabe i-a decis soarta italianului

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 13:21

Reclamă
Gennaro Gattuso a fost dat afară de Olympique Marseille. Seria de rezultate slabe i-a decis soarta italianului

Gennaro Gattuso a fost dat afară de Olympique Marseille

Gennaro Gattuso / Profimedia

Gennaro Gattuso a fost dat afară de Olympique Marseille. Antrenorul italian nu va mai continua pe banca formației din Hexagon, după ultimul rezultat înregistrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci al legendei fotbalului italian, pe banca lui OM, a fost cu Brest, în etapa cu numărul 22 din Ligue 1. Olympique a pierdut partida cu scorul de 0-1, iar acest rezultat a făcut ca șefia clubului să nu mai continue colaborarea cu Gattuso.

Gennaro Gattuso a fost dat afară de Olympique Marseille

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, Gennaro Gattuso a fost dat afară în decursul zilei de luni, la o zi de la înfrângerea cu Brest. Formația din Ligue 1 își caută deja un nou tehnician, pentru ca echipa să își revină cât mai repede și să obțină rezultate pozitive.

Ultima victorie din cadrul campionatului a celor de la Marseille a venit pe data de 17 decembrie, într-un duel cu cei de la Clermont-Foot. De atunci, fosta campioană a Franței a mai câștigat un singur meci, în Cupa Franței, cu Thionville și a obținut 4 egaluri și 3 înfrângeri.

Reclamă

Gennaro Gattuso i-a lăsat pe francezi pe locul al 9-lea în Ligue 1, cu 30 de puncte după 22 de partide disputate. Pentru OM urmează un duel deosebit de important, în cadrul play-off-ului pentru optimile Europa League.

Francezii se vor duela cu Șahtior Donețk pe data de 22 februarie, de la ora 22:00. Meciul va avea loc pe Velodrome, casa lui OM.

În trecut, Gennaro Gattuso a fost demis printr-un mesaj

În 2021, Napoli avea nevoie de victorie în ultima etapă a sezonului, pentru a merge în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Meciul cu Verona părea o simplă formalitate, dar nu a fost aşa, chiar dacă pe stadionul Diego Maradona, gazdele au deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

Verona a egalat după doar 9 minute (69) şi Napoli nu a mai putut înscrie pănă la final. A fost 1-1, rezultat de care a profitat chiar cel mai mare duşman al napoletanilor, Juventus. Bianconerii s-au impus la Bologna, cu 4-1, şi au prins mult doritul loc 4.

Napoli venea după o serie excelentă de 8 meciuri fără eşec, în care a înregistrat 6 victorii şi două egaluri. După 16 etape, echipa lui Gattuso era pe locul 7. Totuşi, napoletanii s-au încurcat chiar în ultima rundă şi au pierdut milioanele din Ligă.

„Dragă Rino, sunt fericit că am petrecut aproape doi ani alături de tine. Îţi mulţumesc pentru muncă, îţi doresc succes oriunde vei ajunge. O mare îmbrăţişare pentru soţie şi copii”, era mesajul postat pe Twitter de excentricul patron al lui Napoli, Aurelio de Laurentis.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și