Închide meniul
VIDEO

Gianluigi Donnarumma s-a făcut de râs în PSG – Olympique Marseille 2-1. Gol de cascadorii râsului și gafă de amatori în prelungirile derby-ului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 12:10

Gianluigi Donnarumma s-a făcut de râs în PSG – Olympique Marseille 2-1. Gol de cascadorii râsului și gafă de amatori în prelungirile derby-ului

Donnarumma a gafat incredibil în PSG - Olympique Marseille

Profimedia

Gianluigi Donnarumma a avut o seară de uitat. PSG a învins-o pe Olympique Marseille, scor 2-1, în derby-ul etapei a 32-a din Ligue 1, dar portarul parizienilor a gafat incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, italianul de 23 de ani le-a permis rivalilor să restabilească egalitatea. În minutul 31, goalkeeperul liderului din campionatul Franței a avut o intervenție ratată la un corner. A dat pe lângă minge și nu a putut fi ajutat nici de coechipieri. Au fost greșeli în lanț, iar fundașul Duje Caleta-Car a profitat și a marcat.

VEZI AICI VIDEO CU GAFA DE LA GOLUL DE 1-1!

Gianluigi Donnarumma s-a făcut de râs în derby-ul PSG – Olympique Marseille 2-1

Portarul lui PSG, care a gafat grav și în Champions League, nu și-a revenit și a fost la un pas să îi permită lui OM să mai înscrie o dată. Gianluigi Donnarumma s-a făcut de râs în prelungirile meciului, când a ieșit dintre buturi.

Italianul a oprit un contraatac al adversarilor, în minutul 90+2. Ajuns în posesia mingii, Donnarumma a avut un moment în care nu a mai știut ce să facă. În loc să degajeze, a preferat să trimită mingea în afara terenului. Totuși, execuția lui a fost ratată și putea să îl coste.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU EROAREA INCREDIBILĂ A LUI DONNARUMMA!

Goalkeeperul lui PSG a luat însă mingea cu el și nu le-a permis adversarilor să o reupună în joc. A primit imediat cartonaș galben, dar faza a fost una care se mai vede doar în partidele de amatori.

PSG a reușit să câștige, grație golurilor marcate de Neymar (12) și Kylian Mbappe (45+5). Titular, Lionel Messi nu a mai putut să-și treacă numele pe tabelă. Cu acest succes, PSG s-a distanțat la 14 puncte de Marseille și este pe punctul de a-și asigura câștigarea titlului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • PSG – Olympique Marseille 2-1
  • Gafe de proporții ale lui Gianluigi Donnarumma

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și