Închide meniul

Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se poate bate la titlu în Franţa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 14:07

Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se poate bate la titlu în Franţa

Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1

Ionuţ Radu, în timpul unui meci / Profimedia

Ionuţ Radu se află pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se află la Bournemouth, în Premier League, acolo unde joacă sub formă de împrumut de la Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, portarul român a apărat în cinci meciuri pentru Bournemouth, dar în ultima perioadă a nu a mai prins deloc lotul „cireşelor”.

Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1!

Chiar dacă a evoluat în puţine partide în ultimele sezoane, Ionuţ Radu contiună să atragă atenţia. Cel mai recent nume este cel al lui Nice. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Radu se află pe lista celor de la Nice, formaţie care se află pe locul 2 din Ligue 1.

Cei de la Nice ar urma să înainteze o ofertă celor de la Inter la vară pentru un transfer definitiv al portarului român de 26 de ani.

Reclamă

Ionuţ Radu a mai apărat în Franţa, acolo unde a avut evoluţii bune la Auxerre. Din nefericire, echipa nu a reuşit să evite retrogradarea sezonul trecut.

El a devenit titular la Auxerre şi a avut evoluţii apreciate. În 17 meciuri disputate în Ligue 1, Ionuţ Radu a primit 20 de goluri şi a reuşit să închidă poarta lui Auxerre de 5 ori. În prezent, el este cotat la 3 milioane de euro.

Nice se află pe locul secund în Ligue 1, după 18 etape, la 8 puncte în spatele liderului PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe. Antrenorul celor de la PSG a susţinut conferinţa de presă de la finalul victoriei cu Lens, scor 2-0.

Spaniolul a fost iritat pe parcursul conferinţei din cauza întrebărilor legate de viitorul lui Kylian Mbappe.

Contractul starului francez cu echipa de pe Parc des Princes expiră la finalul acestui sezon, iar Mbappe poate semna în acest moment cu oricine. În ultima vreme au reapărut zvonurile unei mutări la Real Madrid, dar întrebările jurnaliştilor francezi pe acest subiect l-au deranjat pe Luis Enrique:

„Știți de câți ani sunt în elita fotbalului? Cinci la Real Madrid, opt la Barcelona, ca jucător. Ca antrenor, am petrecut șase ani la Barcelona, am fost la Roma și la Celta Vigo.

Am fost în vestiare unde mereu s-a vorbit despre o singură persoană. Apoi, discuțiile au devenit zvonuri și, în cele din urmă, minciuni. Așa se inventează o minciună. Sunt obșinuit cu asta, deci nu-mi pasă”, a declarat Luis Enrique, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și