Închide meniul

Ionuț Radu s-a „prăbușit” după EURO U21; „Nu și-a mai găsit locul!” Ce a declarat Viorel Moldovan despre internaționalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 9:13

Ionuț Radu s-a prăbușit” după EURO U21; Nu și-a mai găsit locul!” Ce a declarat Viorel Moldovan despre internaționalul român

Viorel Moldovan susține că Ionuţ Radu s-a prăbușit după EURO U21

Ionuţ Radu, în tricoul României / Profimedia Images

Viorel Moldovan susține că Ionuț Radu nu și-a mai găsit locul, după ce a bifat semifinalele la EURO U21, în 2019, alături de naționala României. Fostul atacant susține că portarul a ieșit din circuitul fotbalului italian, deși a avut o performanță notabilă alături de echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu s-a transferat în această iarnă la Auxerre, în prima ligă din Franța. Portarul a evoluat în prima parte a sezonului la Cremonese, echipă de pe ultimele locuri din Italia.

Ionuț Radu s-a prăbușit după EURO U21. Ce a declarat Viorel Moldovan

Viorel Moldovan este reticent cu privire la șansele noii echipe a lui Ionuț Radu de a rămâne în prima ligă din Italia. Fostul internațional susține că portarul român nu poate pune umărul prea mult la salvarea de la retrogradare a lui Auxerre, formația fiind aproape condamnată pentru a ocupa ultimele locuri din Ligue 1.

Mai mult decât atât, Viorel Moldovan a declarat că turneul final U21 din 2019 nu a reprezentat o rampă de lansare pentru Ionuț Radu, ba din contră, portarul a fost cedat de Inter la diverse echipe.

„Nu ştiu situaţia portarului titular (n.r. de la Auxerre), dar dacă l-au adus pe Radu, poate au vrut să îi creeze concurenţă.

Reclamă

Este un club de tradiţie, important în fotbalul francez, dar suferă acum şi este una dintre principalele favorite la retrogradare. Nu ştiu cum va ajuta Ionuţ Radu ca şi el a greşit multe.

După Euro U21 nu şi-a mai găsit locul. De aia şi Interul l-a împrumutat de colo-colo. Uşor-uşor a ieşit şi din circuitul fotbalului italian şi a ajuns în Franţa”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Auxerre, noua formație a lui Ionuț Radu, ocupă penultimul loc din Ligue 1. Echipa „tremură” serios în privința rămânerii în Ligue 1, în contextul în care campionatul francez va avea 18 echipe începând cu sezonul viitor, astfel 4 vor retrograda în actuala stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu, mesaj în franceză după transferul la Auxerre

Ionuț Radu (25 de ani) a transmis un mesaj în franceză după transferul la Auxerre. Portarul român a fost împrumutat de clubul-mamă, Inter, la formația de pe penultimul loc din Ligue 1.

Radu s-a arătat încântat de mutarea în prima ligă din Franța și le-a transmis un mesaj special fanilor noii sale echipe.

Internaționalul român a oferit o primă reacție, în limba franceză, pe rețelele sociale ale lui Auxerre.

„Salutare, AJA. Eu sunt Andrei. Hai Auxerre!”, a spus Ionuț Radu, pe contul de Twitter al lui Auxerre.

Auxerre a anunțat împrumutul lui Ionuț Radu de la Inter Milano până la finalul sezonului.

La ora actuală, Auxerre se află pe locul 19 din Ligue 1, cu 13 puncte obținute după primele 19 etape.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și