Închide meniul

Kheira Hamraoui: ”Când m-au lovit cu levierul, mi-a zis că acolo voi rămâne!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 15 iunie 2022, 14:55

Kheira Hamraoui: ”Când m-au lovit cu levierul, mi-a zis că acolo voi rămâne!”

Piciorul fotbalistei după atacul de anul trecut / L'Equipe

Pe 4 noiembrie 2021, Kheira Hamraoui, jucătoarea celor de la PSG, este scoasă din mașină, atacată de doi ”mascați” și lovită cu răngi de fier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am crezut că e gata, că voi rămâne acolo. A fost un atac de o violență incredibilă”, începe povestea Kheira, arătând, pentru prima oară, și poze de atunci, imediat după atac. ”Doi necunoscuți cu cagule pe cap m-au scos din mașină și au început să mă lovească peste picioare cu leviere de fier. Am gândit că nu voi mai putea să mă ridic, eram convinsă că acolo rămân. Efectiv urlam de durere. Încercam să mă feresc, să mă protejez”, sunt vorbele jucătoarei. Conform declarațiilor ulterioare, în timp ce era lovită, auzea cum atacatorii îi spuneau: ”Deci acum o să te mai culci cu bărbați căsătoriți?”

Soția lui Abidal a divorțat după două săptămâni

Fusese un atac premeditat. ”O adevărată ambuscadă. Indivizii se ascunseseră în spatele unui camion, mă așteptau. Se găseau în locul corect, la momentul corect. Cum de putea fi atât de bine informați?”

Zilele de după atac au fost groaznice. ”Eram pierdută, confuză, nu înțelegeam ce se petrece cu mine. Când miam revenit, altă belea: presiunea mediatică, intrasem în mijlocul unei furtuni. Am intrat pe gazon, la primul meci de la revenire, lumea mă înjura, auzeam chiar și cântece contra mea. Am încercat să mă concentrez pe joc, apoi, la final, aproape că am leșinat”.

Coechipiera sa, Aminata Diallo, care se găsea cu ea în mașină, a fost arestată. La două săptămâni după incident, Hayet, soția lui Eric Abidal, a anunțat că divorțează, după ce a aflat că fostul fotbalist a avut o relație cu Hamraoui…

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și