Închide meniul

Kylian Mbappe a dat cărțile pe față! Cum l-a convins Emmanuel Macron să o refuze pe Real Madrid și să semneze prelungirea cu PSG

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 13:34

Kylian Mbappe a dat cărțile pe față! Cum l-a convins Emmanuel Macron să o refuze pe Real Madrid și să semneze prelungirea cu PSG

Florentino Perez a rupt tăcerea despre transferul ratat al lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe și Emmanuel Macron / Profimedia

Kylian Mbappe a dat cărțile pe față despre discuția cu Emmanuel Macron, președintele Franței. Cel mai scump jucător din lume era aşteptat la Real Madrid, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a semnat un nou contract cu PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emmanuel Macron l-a sunat personal pe Kylian Mbappe pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes, lucru care s-a și întâmplat.

Kylian Mbappe a dat cărțile pe față despre discuția cu Emmanuel Macron

”Nu mi-am imaginat că o să vorbesc cu președintele despre viitorul carierei mele. Este o nebunie. Mi-a spus că ar vrea să rămân la Paris pentru că sunt important pentru țară.

Mi-a explicat că am timp să mă transfer. Contează mult când o spune președintele!”, a dezvăluit Kylian Mbappe, citat de Marca.

Cotat la 160 de milioane de euro, campionul mondial va evolua pe Parc des Princes cel puţin până în 2025, iar marele vis rămâne câştigarea UEFA Champions League.

Reclamă

Kylian Mbappe: „Voi câștiga Balonul de Aur la PSG!”

Kylian Mbappe e sigur că nu are nevoie să se transfere la Real Madrid ca să câștige Balonul de Aur. Starul francez vrea să cucerească prestigiosul trofeu la PSG.

Kylian Mbappe a refuzat în ultima clipă un transfer la Real Madrid în această vară, după ce PSG i-a oferit un contract faraonic. Jucătorul de 23 de ani e sigur că poate obține la Paris aceleași performanțe ca în Spania.

„Real este o mașinărie care câștigă Baloane de Aur, trebuie să recunoaștem. Există un adevărat „know-how” la acest club, dar cel mai important lucru ești tu. Nu clubul îți va câștiga Balonul de Aur, ci tu. Rămân convins că într-o zi o voi putea câștiga Balonul de Aur la PSG!”, a spus Kylian Mbappe pentru France Football, citat de as.com.  

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a fost nominalizat pe lista celor 30 de candidați care se luptă pentru câștigarea Balonului de Aur. Marele favorit este Karim Benzema, de la Real Madrid.

Cu PSG, Kylian Mbappe a câștigat patru titluri de campion al Franței, trei cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii și trei Supercupe. A jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută însă cu Bayern Munchen.

Florentino Perez a rupt tăcerea despre transferul ratat al lui Kylian Mbappe

S-a schimbat, i-au oferit multe lucruri, au pus presiune pe el şi a devenit alt fotbalist. La Real Madrid nimeni nu este deasupra clubului. Este un mare fotbalist, poate câştiga mai mult decât alţii, dar este un sport colectiv şi avem valori şi principii pe care nu le putem schimba. Îl iubesc, a făcut un mare efort, dar presiunea l-a făcut să se schimbe. Cred că mama lui şi-a dorit să vină la Real Madrid, pentru că era visul lui de mic. Acum, ei spun că mama lui a fost ruşinată de ceea ce s-a întâmplat.

Nu a fost uşor pentru Mbappe să primească un telefon de la preşedintele Franţei… şi să îi spună să nu plece de la club. Apoi s-a dus în Qatar şi i-au oferit lucruri care l-au înnebunit, au fost probabil lucruri de necrezut. De asta Kylian şi-a schimbat decizia. Nu a mai fost acel Mbappe pe care mi-am dorit să îl aduc, cel care şi-a schimbat visul.

El mi-a trimis un mesaj şi eu i-am răspuns. Am văzut deja că nu mai era acel Mbappe pe care îl doream. Noi nu vom face niciun transfer care să pună grupul în pericol„, a declarat Florentino Perez pentru El Chiringuito, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și