Închide meniul

Kylian Mbappe a fost dat de gol de un coechipier. Gianluigi Donnarumma a dezvăluit că starul francez va rămâne la PSG

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 13:23

Reclamă
Kylian Mbappe a fost dat de gol de un coechipier. Gianluigi Donnarumma a dezvăluit că starul francez va rămâne la PSG

Kylian Mbappe a fost dat de gol de un coechipier

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a fost dat de gol de un coechipier. Intenția campionului mondial a fost făcută publică de unul dintre colegii de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Franței, PSG, s-a impus în fața celor de la Lens, cu scorul de 3-1. Partida a contat pentru etapa a 3-a a noului sezon de Ligue 1. La finalul meciului, Gianluigi Donnarumma a vorbit despre viitorul starului din echipa lui Luis Enrique.

Kylian Mbappe a fost dat de gol de un coechipier. Donnarumma a asigurat că francezul va rămâne la PSG

Printr-un interviu oferit la finalul meciului cu Lens, Donnarumma a dat asigurări că starul francez va rămâne la PSG, cel puțin până la finalul sezonului viitor. Acesta a menționat faptul că relația cu antrenorul este una excelentă, dar a ținut să laude și calitățile pe care le are Mbappe.

„Este o plăcere să joci cu el. Kylian este fantastic. Va rămâne sigur, sigur! Cu Luis Enrique există o relație extraordinară. Este o adevărată plăcere să joci sub comanda lui”, a spus Donnarumma, la finalul meciului cu Lens, citat de sport.es.

De asemenea, la meciul din etapa a 3-a a Ligue 1, fanii parizienilor nu au ținut cont de scandalul provocat de Mbappe, din această vară. Suporterii campioanei l-au aplaudat și i-au scandat numele fotbalistului, în momentul în care crainicul arenei prezenta echipele de start.

Reclamă

Kylian Mbappe i-a răsplătit pe fani după acest moment. Atacantul francez a marcat de două ori în partida cu Lens. După această victorie, echipa din capitala Hexagonului se află pe poziția a 4-a în Ligue 1, cu 5 puncte obținute după primele 3 partide jucate. De cealaltă parte, adversarii de la Lens sunt pe locul 15 cu un singur punct obținut după cele 3 partide disputate până în momentul de față. Pentru Mbappe și colegii săi urmează partida cu Olympique Lyon, din deplasare. Meciul va avea loc pe data de 3 septembrie.

Kylian Mbappe, „dublă” de vis la PSG

Kylian Mbappe a marcat o „dublă” superbă, în primul meci ca titular pentru PSG din acest sezon. Starul francez a punctat în duelul cu Lens, şi a ajuns la cifre formidabile, graţie primei reuşite a noului sezon din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a început ca titular duelul cu Lens, din etapa a treia din Ligue 1. Starul francez a revenit în primul 11 al campioanei Franţei, după ce primele două meciuri le-a văzut de pe bancă.

Kylian Mbappe a înscris primul gol cu o execuţie de pus în ramă, în minutul 52. Atacantul francez a primit o pasă de la Zaire-Emery, şi a punctat cu un şut în forţă, de la marginea careului, la care portarul lui Lens nu a avut nicio şansă. A mai punctat din nou, pentru 3-0, în prelungirile partidei.

Graţie reușitelor din duelul cu Lens, Kylian Mbappe a ajuns la cifre fabuloase. Mai exact, starul francez a fost implicat în 401 de goluri, în cele 392 de meciuri bifate în întreaga carieră.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și