Închide meniul

Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 13:25

Reclamă
Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă

Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG

Kylian Mbappe, la finalul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de la PSG, cu peste 250 de invitaţi. Starul francez şi-a luat deja rămas-bun de la coechipieri şi de la întregul staff tehnic al campioanei Franţei, înainte de finala Cupei Franţei, pe care parizienii o vor disputa împotriva lui Lyon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Cupei Franţei, Lyon – PSG, se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, live în AntenaPLAY.

Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG

Conform dailymail.co.uk, Kylian Mbappe şi-a adunat toţi coechipierii, toţi membrii staff-ului şi toţi prietenii la un restaurant exclusivist din Paris, unde a dat o mare petrecere, luându-şi astfel rămas bun de la echipa la care a evoluat timp de şase sezoane.

La ieşirea de la restaurant, în jurul orei 23:30, mama şi consiliera atacantului parizian, Fayza Lamari, a fost întrebată unde va merge Kylian sezonul următor, iar ea le-a transmis jurnaliştilor că deja acest lucru se ştie, alimentând astfel speculaţiile privind trecerea jucătorului la Real Madrid.

„Sunt emoţionată. Cei doi copii ai mei părăsesc PSG… Au fost şapte ani extraordinari şi am sărbătorit pur şi simplu cu personalul”, a spus ea, confirmând şi plecarea lui Ethan, fratele mai mic al lui Kylian, de la PSG.

Reclamă
Reclamă 4

„Au fost ani magici. Parisul este magic”, a adăugat Fayza Lamari. Ea a fost întrebată despre viitoarea destinaţie a lui Kylian Mbappé. Iar răspunsul a fost destul de clar: „Dar oricum ştiţi deja unde va merge”.

Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe

Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Antrenorul campioanei din Ligue 1 a vorbit despre campania de achiziții a echipei, din perioada de mercato din vară.

Kylian Mbappe va pleca de la PSG, din postura de jucător liber de contract, la finalul actualului sezon. Superstarul francez va semna, cel mai probabil, cu Real Madrid.

Reclamă

Chiar dacă PSG va avea de suferit după plecarea lui Mbappe, Luis Enrique a dat de înțeles că echipa din capitala Hexagonului va avea o campanie uriașă de transferuri în vară.

„Pot confirma că vom aduce jucători pe fiecare poziție, pentru sezonul viitor. Acesta este, de asemenea, un mesaj pentru jucătorii care se află în prezent în echipă, inclusiv pentru cei mai buni.

În sezonul viitor, vreau ca pe fiecare post să am câte două soluții, cel puțin. Va fi foarte greu să joci pentru PSG”, a spus Luis Enrique, la decernarea Trofeelor UNFP.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și