Închide meniul

Kylian Mbappe a refuzat o nouă ofertă de la PSG! Măsura drastică pe care e pregătită să o ia campioana Franţei

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 10:10

Reclamă
Kylian Mbappe a refuzat o nouă ofertă de la PSG! Măsura drastică pe care e pregătită să o ia campioana Franţei

Kylian Mbappe a fost dat de gol de un coechipier

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a refuzat o nouă ofertă de la PSG! Oficialii francezi i-au oferit o nouă propunere de prelungire a contractului starului francez, însă acesta a rămas ferm pe poziţii, şi a spus pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, după ce a ales să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu francezii. Viitorul starului francez este în continuare unul incert, înainte de startul în noul sezon.

Kylian Mbappe a refuzat o nouă ofertă de la PSG

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, oficialii de la PSG i-au oferit o nouă înţelegere lui Kylian Mbappe, valabilă din vfara lui 2024, atunci când îi va expira actualul contract.

Şi de această dată, starul francez a refuzat-o pe campioana Franţei, planul său fiind de a pleca de la PSG în această vară.

Aceeaşi sursă citată mai sus mai notează faptul că oficialii de la PSG rămân convinşi că Mbappe forţează transferul la Real Madrid, ca jucător liber de contract, în vara lui 2024.

Reclamă

De cealaltă parte, ca urmare a deciziei lui Kylian Mbappe de a nu-şi mai prelungi contractul cu PSG, francezii vor lua o decizie drastică. Conform Gazzetta dello Sport, ofialii de la PSG iau în calcul să-ş scoată pe Kylian Mbappe de pe lista de UEFA Champions League, asta în cazu în care nu-şi va prelungi contractul la echipă.

Asta ar însemna o adevărată lovitură pentru Kylian Mbappe, deoarece nu ar mai putea evolua în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, iminent

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este iminent. Starul francez în vârstă de 24 de ani are zilele numărate la PSG. Jurnaliştii de la Le Parisien au anunţat data la care s-ar putea realiza cea mai tare mutare a verii!

Reclamă 4 / 0/3

Francezii de la Le Parisien, citaţi de marca.com, anunţă că Mbappe va continua să fie lăsat în afara lotului de PSG până în momentul în care va pleca de la echipă. Nu se va conta pe el nici măcar după ce parizienii revin din turneul de pregătire din Japonia şi Coreea de Sud. Este o „ruptură” totală între Kylian şi şefii clubului.

Sursa citată anterior anunţă că Al Khelaifi i-a anunţat pe apropiaţii lui Mbappe că nu va ajunge sub comanda lui Luis Enrique. Mai mult, data de 15 august se anunţă a fi decisivă. Atunci este aşteptată să fie formulată oferta oficială a lui Real Madrid pentru jucătorul cu o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro. Dacă se îndeplinesc condiţiile cerute de PSG, Mbappe va deveni noul jucător al lui Real Madrid. „Acordul ar urma să fie iminent!„, asigură jurnaliştii de la Le Parisien.

Kylian Mbappe este din 2018 jucătorul lui PSG. A fost cumpărat atunci de la AS Monaco cu 180 de milioane de euro. A devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 212 goluri. Sezonul trecut a fost golgheterul din Ligue 1, cu 29 de reuşite.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și