Închide meniul

Kylian Mbappe, ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG: „E ceva ce niciun club nu va egala vreodată”

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 19:58

Reclamă
Kylian Mbappe, ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG: „E ceva ce niciun club nu va egala vreodată

Kylian Mbappe este ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG

Kylian Mbappe, după ce PSG a cucerit Supercupa Franţei / Profimedia

Kylian Mbappe este ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG. Starul francez a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia pariziană şi poate semna cu oricine în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG încearcă în continuare să îl convingă pe superstarul de 25 de ani să semneze o nouă înţelegere şi pregăteşte cea mai mare ofertă din istoria fotbalului.

Kylian Mbappe, ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG

Potrivit jurnalistului Daniel Riolo de la RMC Sport, Kylian Mbappe va fi ademenit cu un salariu de peste 100 de milioane de euro, plus o mulţime de beneficii pentru el şi familia lui. Mai mult, această ofertă nu va putea fi egalată de niciun alt club din lume şi ar face o eventuală ofertă din partea lui Real Madrid să pară una oarecare:

„În această poveste cu Mbappe trebuie să păstrăm lucrurile clare. Pe de o parte, avem o ofertă de la PSG care e ceva nemaivăzut până acum. Din Roma Antică, din Grecia Antică și de pe vremea piramidelor Egiptului. Depășește cu mult 100 de milioane de € pe sezon. E ceva ce niciun club nu va putea egala vreodată. Mbappe va avea beneficii pentru fratele său, pentru familie, pentru toată lumea… pentru agenția de jucători pe care mama sa vrea să o creeze. Sincer, este ceva incredibil.

Pe de altă parte avem o ofertă care este, am să spun normală, de la Real Madrid… Deci este un salariul normal pentru vedetele fotbalului. Vorbim despre 30 de milioane de € și poate puțin mai mult. Și nu ar fi regele clubului. Practic va reveni înapoi pe Pământ. Mbappe este la mijloc și trebuie să aleagă între aceste lucruri”, a anunţat juralistul Daniel Riolo, la rmcsport.bfmtv.com.

Reclamă

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe

Luis Enrique a răbufnit din cauza întrebărilor legate de Kylian Mbappe. Antrenorul celor de la PSG a susţinut conferinţa de presă de la finalul victoriei cu Lens, scor 2-0.

Spaniolul a fost iritat pe parcursul conferinţei din cauza întrebărilor legate de viitorul lui Kylian Mbappe.

Contractul starului francez cu echipa de pe Parc des Princes expiră la finalul acestui sezon, iar Mbappe poate semna în acest moment cu oricine. În ultima vreme au reapărut zvonurile unei mutări la Real Madrid, dar întrebările jurnaliştilor francezi pe acest subiect l-au deranjat pe Luis Enrique:

Reclamă 4 / 0/3

„Știți de câți ani sunt în elita fotbalului? Cinci la Real Madrid, opt la Barcelona, ca jucător. Ca antrenor, am petrecut șase ani la Barcelona, am fost la Roma și la Celta Vigo.

Am fost în vestiare unde mereu s-a vorbit despre o singură persoană. Apoi, discuțiile au devenit zvonuri și, în cele din urmă, minciuni. Așa se inventează o minciună. Sunt obșinuit cu asta, deci nu-mi pasă”, a declarat Luis Enrique, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și