Închide meniul

Kylian Mbappe, dineu la Palatul Elysee, alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 8:45 / Actualizat: 28 februarie 2024, 20:45

Reclamă
Kylian Mbappe, dineu la Palatul Elysee, alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappe, dineu la Palatul Elysee, alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappe, în meciul PSG - Rennes 1-1 - Profimedia Images

Kylian Mbappe a primit o invitaţie pentru a participa, marţi, la un dineu oficial la Palatul Elysee, anunţă rmcsport.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul echipei naţionale a Franţei şi starul lui Paris Saint-Germain va lua masa alături de preşedintele Republicii, Emmanuel Macron, şi de emirul Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani, care deţine şi clubul francez.

Kylian Mbappe, dineu la Palatul Elysee, alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaïfi, va fi de asemenea prezent. Al-Khelaïfi a fost alături de emir toată săptămâna, în marja discuţiilor care au avut loc la Paris pe tema conflictului dintre Israel şi Hamas.

Acesta nu ar fi primul dineu prezidenţial al lui Kylian Mbappe dacă va accepta invitaţia preşedintelui Macron.

În februarie 2018, la scurt timp după ce George Weah a fost ales preşedinte al Liberiei, atacantul a fost invitat să ia masa la Palatul Elysée în compania lui Didier Drogba şi a câştigătorului Balonului de Aur din 1995.

Reclamă

Starul francez a profitat de ocazie pentru a face apel la dezvoltarea sportului în Africa.

Kylian Mbappe n-a mai păţit asta la PSG din 2022

Kylian Mbappe nu s-a mai confruntat cu un episod ca cel din PSG – Rennes 1-1 din 2022. A fost, astfel, pentru prima oară când starul francez a fost înlocuit în timpul unui meci fără să aibă probleme medicale din noiembrie 2022 până acum.

Anunţul despărţirii de PSG la finalul sezonului nu îi aduce momente plăcute lui Kylian Mbappe. Astfel, după 65 de minute în care nu s-a evidenţiat cu nimic, când scorul era 1-0 pentru Rennes, campionul mondial a fost înlocuit cu Ramos, cel care a şi stabilit scorul final, în minutul 90+7, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima oară când Mbappe a fost schimbat din motive tactice ne aflam cu câteva săptămâni înainte de Campionatul Mondial din Qatar 2022. La conferinţa de presă, Luis Enrique le-a explicat jurnaliştilor motivul pentru care a făcut schimbarea.

„Trebuie să ne obişnuim să jucăm fără el”, a spus Enrique, care pare că pregăteşte deja sezonul 2024-2025, în care starul Franţei se va afla, cel mai probabil, în tricoul galactic al lui Real Madrid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și