Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe, dribling extraterestru în PSG – Lille! Și-a umilit adversarii și a înscris fără probleme

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 15:27

Kylian Mbappe, dribling extraterestru în PSG – Lille! Și-a umilit adversarii și a înscris fără probleme

Kylian Mbappe, dribling extraterestru în PSG - Lille

Kylian Mbappe, driblând doi adversari în PSG - Lille / Profimedia

Kylian Mbappe a reușit un dribling extraterestru în PSG – Lille! Superstarul parizian și-a umilit adversarii și a deschis scorul în derby-ul de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a fost titular pentru formația lui Christophe Galtier, revenind complet după o accidentare. În meciul tur cu Bayern din Liga Campionilor fusese doar rezervă, intrând în repriza secundă pe teren.

Kylian Mbappe, dribling extraterestru în PSG – Lille! Și-a umilit adversarii și a înscris fără probleme

În minutul 11 al întâlnirii de pe Parc des Princes, Neymar l-a lansat în profunzime pe Kylian Mbappe. Parizianul, printr-un sprint fulgerător, a ajuns primul la minge în careul lui Lille. Acolo, față în față cu doi apărători adverși, a reușit să se descurce excelent.

Vedeta lui PSG a izbutit un dribling extraterestru, trecând de ambii jucători de la Lille, printr-o rupere de ritm caracteristică francezului. Cei doi apărători adverși au încercat cu disperare să-l oprească, dar fără succes. Mbappe a finalizat frumos faza, cu un șut pe lângă portar, deschizând scorul în derby-ul cu Lille.

Vezi AICI VIDEO cu golul înscris de Kylian Mbappe.

Reclamă
Kylian Mbappe a reușit un dribling extraterestru în PSG - Lille
Kylian Mbappe, dribling extraterestru în PSG – Lille

Kylian Mbappe este cel mai valoros jucător din lume, conform site-urilor de specialitate. Fotbalistul parizian de 24 de ani este cotat la 180 de milioane de euro, urmat de Erling Haaland (170 de milioane de euro).

Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG! Motivul principal al conflictului

Starul brazilian este în conflict cu Luis Campos, directorul sportiv al parizienilor.

Situația de la PSG este una complicată, după înfrângerea suferită cu Bayern Munchen, scor 0-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la PSG. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Frana în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe Parc des Princes: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că starul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la Paris a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

PSG este lider în Franța, cu 55 de puncte, la o distanță de 5 lungimi de următoarea clasată, Marseille. Situația este una complicată în Liga Campionilor însă. După meciul tur de la Paris, Bayern Munchen este favorită pentru returul de pe Allianz Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și