Închide meniul
Foto

Kylian Mbappe, lăsat pe bancă de Luis Enrique la primul meci după anunţul că pleacă de la PSG. Cum a fost surprins de fotografi

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2024, 23:12

Reclamă
Kylian Mbappe, lăsat pe bancă de Luis Enrique la primul meci după anunţul că pleacă de la PSG. Cum a fost surprins de fotografi

Kylian Mbappe, lăsat pe bancă de Luis Enrique în Nantes - PSG

Kylian Mbappe, rezervă la PSG / Profimediaimages

Kylian Mbappe a fost lăsat pe bancă de Luis Enrique la primul meci după anunţul că pleacă de la PSG. Starul francez în vârstă de 25 de ani a confirmat că nu va mai continua la campiona Franţei şi are drum liber spre Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a intrat în ultimele şase luni de contract şi deja i-a transmis şeicului Nasser Al-Khelaifi că va pleca în vară. S-au amplificat astfel zvonurile că a bătut palma cu Florentino Perez şi că va fi noul transfer „galactic” de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe, lăsat pe bancă de Luis Enrique în Nantes – PSG

Update 23.40: Kylian Mbappe a intrat în minutul 62 al meciului Nantes – PSG. Starul parizienilor a înscris golul de 2-0 în minutul 78!

La trei zile după ce a marcat în Champions League, în PSG – Real Sociedad, Mbappe a fost rezervă în meciul din campionat. Luis Enrique a decis să nu îl titularizeze în deplasarea cu Nantes, din Ligue 1. Decizia ar fi luat-o în încercarea de a-şi odihni mai mulţi dintre jucătorii de bază.

Au fost nu mai puţin de cinci schimbări în echipa de start a lui PSG, pentru disputa din Ligue 1.

Reclamă

Cum a arătat echipa de start a lui PSG, în meciul cu Nantes:

Donnarumma – Zaire-Emery, Marquinhos, Pereira, Hernandez – Vitinha, Ugarte, Asensio – Lee, Kolo Muani, Barcola

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe nu a părut deranjat de faptul că este rezervă şi a fost surprins în timp ce se amuza copios cu coechipierii săi. A fost urmărit încontinuu de fotografii prezenţi pe stadionul „canarilor” (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid. Formaţia cu cele mai multe titluri din istoria UEFA Champions League îşi pregăteşte deja planul pentru sezonul viitor, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG.

Anunţul oficial va mai întârzia, în condiţiile în care Real Madrid şi PSG se pot întâlni în fazele superioare ale UEFA Champions League din primăvară. Potrivit celor de la fichajes.net, Florentino Perez a discutat deja cu Mbappe despre transferuri şi Real Madrid va încerca să îl readucă pe Achraf Hakimi.

Marocanul a plecat de la Real Madrid în vara anului 2018. El a jucat sub formă de împrumut la Borussia Dortmund timp de două sezoane, după care a fost vândut de madrileni în 2020 la Inter, pentru 43 de milioane de euro. Un an mai târziu, Hakimi a ajuns la PSG, echipă care a plătit 68 de milioane de euro pentru transferul său.

Pe lângă faptul că Achraf Hakimi este unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din lume în acest moment, marocanul este prieten foarte bun cu Kylian Mbappe. În acest moment, Achraf Hakimi este cotat la 65 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, dar rămâne de văzut cum ar decurge negocierile dintre Real Madrid şi PSG, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și