Închide meniul

Kylian Mbappe, prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG. De ce a refuzat-o pe Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2022, 16:50

Kylian Mbappe, prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG. De ce a refuzat-o pe Real Madrid

Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid ca să rămână la PSG

Kylian Mbappe, la meciul PSG - Metz 5-0, când noul contract a fost anunțat oficial / Hepta

Kylian Mbappe a susținut prima conferință de presă după ce a refuzat-o pe Real Madrid și și-a prelungit contractul cu PSG. Starul francez a explicat ce l-a determinat să ia această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe visează să o ducă pe PSG în topul fotbalului mondial. Deși e fan al lui Real Madrid din copilărie, vedeta de 23 de ani visează acum să devină erou național în Franța.

Kylian Mbappe, prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG

„Am luat decizia de a rămâne săptămâna trecută și nu le-am spus colegilor. Toți au fost surprinși. Apoi l-am sunat pe Florentino Perez. Am un mare respect pentru Real Madrid. Au făcut totul pentru a-mi facilita sosirea la club și le mulțumesc. Aveam datoria să le spun personal decizia mea. Am ajuns la un acord pentru a finaliza detaliile contractului.

Acum un an nu credeam ca voi fi aici. Acum am semnat un nou contract. Este o decizie personală. Nu mă gândesc la viitor, acum mă concentrez doar pe noul meu contract. Nu știu ce se va întâmpla mai încolo, habar n-am unde voi fi peste trei ani. Bineînțeles că a fost o decizie dificilă. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă refugiez în fotbal. Am vrut să-mi iau timpul necesar pentru această decizie.

Întotdeauna am visat să port tricoul lui Real Madrid. Am avut oportunitatea să fac asta când aveam 14 ani. Vă mulțumesc, vă înțeleg dezamăgirea. Sper că înțelegeți decizia de a continua în țara mea, sunt francez. Acestea fiind spuse, ca francez, visez să continui aici și să văd Franța și campionatul său în vârful fotbalului”, a spus Kylian Mbappe, la prima conferință de presă după ce și-a prelungit contractul cu PSG, citat de as.com.

Reclamă

Campionul mondial va evolua pe Parc des Princes cel puţin până în 2025, iar marele vis rămâne câştigarea UEFA Champions League.

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit lui Kylian Mbappe control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal.

Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Mbappe joaca pentru PSG din 2017

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Recent, mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice.

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de marca.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și