Închide meniul

Kylian Mbappe, primit din nou în lotul lui PSG! Decizia de ultim moment a clubului parizian

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 12:31

Reclamă
Kylian Mbappe, primit din nou în lotul lui PSG! Decizia de ultim moment a clubului parizian

Kylian Mbappe, primit din nou în lotul lui PSG!

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Hepta

Kylian Mbappe a fost primit din nou în lotul lui PSG! Clubul parizian şi-a anunţat decizia, după ce ce a avut discuţii cu starul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a emis şi un comunicat în care şi-a anunţat decizia. Anterior au apărut informaţii că negocierile dintre PSG şi Kylian Mbappe pentru semnarea unui nou contract ar fi început.

Kylian Mbappe, primit din nou în lotul lui PSG!

În urma discuțiilor foarte constructive și pozitive dintre PSG și Kylian Mbappé înainte de meciul cu Lorient, jucătorul a fost reprimit la prima echipă în această dimineață”, a transmis PSG, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Kylian Mbappe a fost surprins râzând în hohote în tribune la meciul PSG – Lorient 0-0. Fără Mbappe şi Neymar, PSG a obţinut doar un egal acasă cu Lorient.

Mbappe a văzut meciul alături de noua achiziţie a lui PSG, Ousmane Dembele.

Reclamă

PSG s-ar putea despărţi de Neymar!

Neymar ar putea ajunge la Al-Hilal! Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a anunţat pe Twitter că formaţia saudită a făcut o „ofertă uriaşă” pentru Neymar.

Negocierile sunt avansate, iar starul lui PSG este tentat să ia drumul Arabiei Saudite, aşa cum au făcut anterior Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Reclamă 4 / 0/3

„EXCLUSIV: Al Hilal i-a prezentat o propunere importantă lui Neymar Jr în ultimele ore. Sursele descriu asta drept o ‘ofertă uriașă’.

Sunt în desfășurare negocieri pentru a se ajunge la un acord deplin. Neymar este tentat să accepte.

Discuțiile sunt foarte avansate, după cum s-a dezvăluit peste noapte”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Neymar era dorit şi de FC Barcelona!

FC Barcelona este pe punctul de a mai pierde un transfer important. După ce l-a dorit pe Lionel Messi, iar acesta a ales să ia drumul Statelor Unite, acum Barca e aproape să îl piardă şi pe Neymar.

Recent, Ousmane Dembele a fost transferat de la FC Barcelona la PSG, în ciuda faptului că Xavi nu a dorit ca el să plece.

De altfel, pentru a-l convinge să rămână, Xavi i l-a dat exemplu lui Dembele chiar pe Neymar.

PSG ştersese şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club!

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

Reclamă

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor, şi s-a antrenat separat.

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate. Pare că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și