Închide meniul

Kylian Mbappe, promisiune fabuloasă pentru Real Madrid: „O să fiu fanul lor în finala UEFA Champions League!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 23:23

Kylian Mbappe, promisiune fabuloasă pentru Real Madrid: „O să fiu fanul lor în finala UEFA Champions League!

Kylian Mbappe le-a făcut o promisiune fabuloasă celor de la Real Madrid

Kylian Mbappe, în timpul unui meci jucat de PSG / Profimedia

Kylian Mbappe, promisiune fabuloasă pentru Real Madrid, după ce a refuzat oferta lui Florentino Perez. Starul francez și-a prelungit contractul cu PSG până în 2025. Duminică, Mbappe a postat un comunicat oficial în care și-a explicat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe este convins că, la PSG, „voi continua să cresc”. Campionul mondial este conștient că i-a dezamăgit pe cei de la Real Madrid cu decizia sa, așa că le-a făcut o promisiune.

Kylian Mbappe, promisiune fabuloasă pentru Real Madrid: „O să fiu fanul lor în finala UEFA Champions League!”

Ca să le mai aline supărarea, Mbappe le-a transmis mardilenilor că îi va susține în finala UEFA Champions League, cu Liverpool, de pe 28 mai:

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare.

Reclamă

De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune.

Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți.

Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a scris Kylian Mbappe, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes după PSG – Metz

S-a aflat cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes, la scurt timp după ce i-a anunţat pe fani că a refuzat-o pe Real Madrid şi că va rămâne în Ligue 1 până în 2025. Au apărut imagini virale cu starul francez, în vestiar, după PSG – Metz, scor 5-0.

Mbappe a reuşit un hat-trick de senzaţie. A marcat două goluri în prima jumătate de oră şi a dat o nouă lovitură după pauză (50). A încheiat astfel sezonul din campionatul Franţei cu 28 de goluri şi 19 pase decisive.

Atacantul de 23 de ani este cel mai bun marcator al sezonului din Ligue 1. L-a depăşit pe Ben Yedder, autor al 25 de goluri. Mbappe s-a amuzat după ce a primit toate trofeele.

Premiul pentru golgheter, în geantă. Trofeul pentru cele mai multe assist-uri, în geantă. Trofeul de campion, în geantă. Mingea meciului, în geantă, dar nu încape. În schimb, adaug în geantă tricoul pentru cel de-al 10-lea titlu în Ligue 1. Frumos!„, a spus Mbappe în timp ce era filmat.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Sunt foarte fericit să rămân la PSG în Franţa. Mereu am spus că Parisul e casa mea. Vreau să câştigăm trofee împreună! Mulţumesc pentru tot!”, le-a spus Mbappe fanilor, înaintea meciului cu Metz.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și