Închide meniul
Foto

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Nasser Al-Khelaifi l-a urmărit de la marginea terenului

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 19:32

Reclamă
Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Nasser Al-Khelaifi l-a urmărit de la marginea terenului

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG

Kylian Mbappe, alături de Ousmane Dembele, la antrenamentul lui PSG / Twitter PSG

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Campioana din Ligue 1 a remizat sâmbătă seară în prima etapă a noului sezon în meciul de pe teren propriu cu Lorient, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, Kylian Mbappe a fost reprimit în lotul lui PSG. Parizienii au anunţat duminică dimineaţă că Mbappe se întoarce la antrenamente, după discuţiile pozitive dintre jucător şi conducerea clubului care au avut loc înaintea meciului cu Lorient.

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Nasser Al-Khelaifi l-a urmărit de la marginea terenului

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG. Contul oficial de Twitter al parizienilor a postat mai multe fotografii de la sesiunea de pregătire a campioanei Franţei.

În imagini apare şi Mbappe, care a fost reprimit de coechipierii săi cu zâmbetul pe buze. Starul francez a primit „botezul”, după care a început antrenamentul.

Interesant este faptul că antrenamentul de astăzi a fost urmărit de pe margine şi de Nasser Al-Khelaifi. Preşedintele lui PSG a urmărit antrenamentul alături de Luis Campos, consilierul său din cadrul clubului.

Reclamă

Cei de la L’Equipe au anunţat încă de duminică la prânz că Nasser Al-Khelaifi a mers în vestiarul lui PSG pentru a le transmite personal faptul că Mbappe nu va pleca de la echipă şi că Luis Enrique se va baza pe serviciile sale în acest sezon.

Neymar s-a înţeles cu Al-Hilal! Brazilianul va primi o sumă uriaşă în Arabia Saudită

Potrivit lequipe.fr, Neymar a bătut palma cu Al-Hilal. Cele două părţi s-au înţeles pentru un contract valabil în următoarele două sezoane, brazilianul urmând să primească, în total, 160 de milioane pentru a îmbrăca tricoul formaţiei din Arabia Saudită.

În acest moment, reprezentanţii lui PSG discută cu cei ai lui Al-Hilal ultimele detalii legate de transferul brazilianului.

Reclamă 4 / 0/3

În mai 2021, Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG până în vara anului 2025. Pentru că parizienii vor să scape de brazilian în această vară, dar şi pentru că Al-Hilal este dispusă să plătească alte 80 de milioane de euro pentru transferul acestuia, sunt şanse foarte mari ca cele două cluburi să se înţeleagă repede în privinţa transferului lui Neymar la Al-Hilal.

Neymar nu a fost în lotul lui PSG la primul meci al parizienilor în noul sezon din Ligue 1. Fără Neymar, Mbappe şi Verratti în lot, Luis Enrique a debutat cu o remiză într-un meci oficial la campioana din Ligue 1, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Lorient.

Al-Hilal a adus mai mulţi jucători de top de la echipele din Europa în această vară. Înaintea lui Neymar, cu Al-Hilal au mai semnat Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic şi Kalidou Koulibaly.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și