Închide meniul

Neymar s-a înţeles cu Al-Hilal! Brazilianul va primi o sumă uriaşă în Arabia Saudită

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 18:06

Neymar s-a înţeles cu Al-Hilal! Brazilianul va primi o sumă uriaşă în Arabia Saudită

Neymar s-a înţeles cu Al-Hilal

Neymar / Profimedia

Neymar s-a înţeles cu Al-Hilal! Exclus din lot de la PSG, starul brazilian şi-a găsit echipă. El a negociat cu formaţia din Arabia Saudită şi a bătut palma cu Al-Hilal pentru un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar este acum foarte aproape de a se despărţi de PSG, la şase ani de la sosirea sa pe Parc des Princes. În vara anului 2017, clubul parizian plătea 222 de milioane de euro pentru transferul acestuia de la Barcelona.

Neymar s-a înţeles cu Al-Hilal! Brazilianul va primi o sumă uriaşă în Arabia Saudită

Potrivit lequipe.fr, Neymar a bătut palma cu Al-Hilal. Cele două părţi s-au înţeles pentru un contract valabil în următoarele două sezoane, brazilianul urmând să primească, în total, 160 de milioane pentru a îmbrăca tricoul formaţiei din Arabia Saudită.

În acest moment, reprezentanţii lui PSG discută cu cei ai lui Al-Hilal ultimele detalii legate de transferul brazilianului.

În mai 2021, Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG până în vara anului 2025. Pentru că parizienii vor să scape de brazilian în această vară, dar şi pentru că Al-Hilal este dispusă să plătească alte 80 de milioane de euro pentru transferul acestuia, sunt şanse foarte mari ca cele două cluburi să se înţeleagă repede în privinţa transferului lui Neymar la Al-Hilal.

Reclamă

Neymar nu a fost în lotul lui PSG la primul meci al parizienilor în noul sezon din Ligue 1. Fără Neymar, Mbappe şi Verratti în lot, Luis Enrique a debutat cu o remiză într-un meci oficial la campioana din Ligue 1, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Lorient.

Al-Hilal a adus mai mulţi jucători de top de la echipele din Europa în această vară. Înaintea lui Neymar, cu Al-Hilal au mai semnat Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic şi Kalidou Koulibaly.

Cristiano Ronaldo, iritat după ce a cucerit primul trofeu cu Al-Nassr! Un adversar a fost declarat omul finalei

Cristiano Ronaldo a cucerit primul trofeu alături de Al-Nassr, dar portughezul a avut şi motive de nemulţumire în timpul festivităţii de premiere. Lusitanul a marcat cele două goluri din finala cu Al-Hilal şi a încheiat turneul cu cele mai multe goluri (6), dar nu a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei Arab Club Champions Cup.

Reclamă 4 / 0/3

Sergej Milinkovic-Savic, noul jucător al celor de la Al-Hilal, a primit titlul de cel ma bun jucător al finalei dintre Al-Nassr şi Al-Hilal.

Portughezului nu i-a picat foarte bine acest lucru, el fiind surprins de camere în timp ce discuta cu unul dintre organizatori. Vizibil deranjat de acest lucru, Cristiano Ronaldo a fost nevoit să se mulţumească „doar” cu titlul de golgheter al turneului, dar şi cu marele trofeu, câştigat în premieră de Al-Nassr.

Cu toate acestea, e greu de înţeles de ce organizatorii au decis să îi ofere sârbului acest premiu, în condiţiile în care Ronaldo a contribuit decisiv la revenirea echipei sale în finală.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și