Închide meniul

Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 14:19

Reclamă
Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria

Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria

Ladislau Boloni, în timpul unui interviu / Captură Twitter PVSportFR

Ladislau Boloni a oferit o reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Echipa sa, care venea după trei înfrângeri la rând, a câştigat partida de pe teren propriu cu Lens, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lens a deschis scorul în minutul 13, prin Sotoca, cel care a marcat din penalty. În minutul 34, Mikautadze a restabilit egalitatea şi tot el a marcat golul care avea să aducă cele trei puncte, în minutul 45+2.

Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria

La finalul partidei, Ladislau Boloni a fost extrem de fericit şi nu a vrut să vorbească despre relansarea luptei pentru evitarea retrogradării. În schimb, el a anunţat cum va sărbători obţinerea celor trei puncte din meciul cu Lens:

„Dacă suntem relansați în cursa pentru menținere? Lasă-mă să mai savurez câteva minute din această seară frumoasă. Mă duc acasă, îmi voi săpa grădina, îmi ud plantele. Apoi, după cum spui, în fotbal totul este posibil.

Nu este o victorie care a căzut din cer astăzi. Dacă e să compar cu meciul din tur, a fost mai mult conținut, o anumită tactică și umilință. Am simțit douăzeci de minute bune că nu ne putem găsi locul la mijloc, pentru a crea un echilibru.

Reclamă

De multe ori am fost loviți puternic de accelerațiile adversarului nostru. Voința era acolo, dar nu și gândirea. Apoi, fiecare și-a găsit zona pentru a răspunde la mișcările lui Lens, am reușit să rezolvăm asta în repriza a doua”, a declarat Ladislau Boloni, citat de digisport.ro.

Ladislau Boloni a fost scos din sărite de un jurnalist

Ladislau Boloni a fost scos din sărite de un jurnalist, după Metz – AS Monaco 2-5. Situaţia antrenorului român la formaţia din Ligue 1 este în continuare critică, după ultima înfrângere din campionat.

După ce şi-a făcut praf jucătorii, pentru prestaţia din timpul meciului cu AS Monaco, Ladislau Boloni nu i-a menajat nici pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce Ladislau Boloni susţinea conferinţa de presă, un jurnalist vorbea la telefon, lucru care l-a înfuriat pe antrenorul român, deja nervos din cauza rezultatului:

„Te rog, dacă vrei să îți închei conversația la telefon, ieși afară! Afară poți vorbi cât de tare vrei! Mulțumesc”, a răbufnit Ladislau Boloni, potrivit madeinfoot.ouest-france.fr.

După înfrângerea de pe teren propriu cu AS Monaco, Metz se află pe locul 17, cu 23 de puncte. Echipa lui Ladislau Boloni este la 3 puncte în spatele primelor locuri care asigură menţinerea în Ligue 1, dar toate echipele deasupra lui Metz au un meci mai puţin disputat şi au şansa să se distaţeze. Etapa viitoare, Metz va avea un nou meci extrem de complicat, pe terenul lui Brest.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și