Închide meniul

Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2024, 12:26

Reclamă
Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere

Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare

Ladislau Boloni, în timpul meciului Metz - Rennes / Profimediaimages

Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional la finalul meciului Metz – Rennes, scor 2-3, din etapa a 32-a din Ligue 1. Echipa antrenată de român mai are nevoie de o minune pentru a reuși să evite retrogradarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni a cedat nervos și a criticat dur arbitrajul după ce jucătorii săi au suferit o nouă înfrângere pe teren propriu. Metz a înscris golul victoriei în minutul 90+3.

Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare

Învinşi după ce au condus cu 2-1, jucătorii de la FC Metz au contestat vehement penalty-ul acordat celor de la Rennes de arbitrul Ruddy Buquet pentru o atingere uşoară a lui Ismaël Traoré asupra lui Arnaud Kalimuendo, care i-a permis lui Benjamin Bourigeaud să egaleze (71′). Aceştia au protestat apoi când cel mai bun jucător al lor, Georges Mikautadze, a fost eliminat pentru că l-a împins pe Kalimuendo (90+5).

Antrenorul Ladislau Boloni a fost furios în conferinţa de presă de după meci. A pus „tunurile” pe arbitrul Ruddy Buquet.

Arbitrul a luat o decizie proastă (n.r. acordând penalty-ul). Aceasta schimbă rezultatul. Cireaşa de pe tort este eliminarea lui Mikautadze. Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd. Dacă vă spun ce am în minte, voi fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină. Unii oameni au mai multe drepturi decât alţii. Unele decizii sunt de neînţeles. Dacă avem VAR, să îl folosim… Nu a ţinut cont de asta„, a declarat Boloni, potrivit news.ro.

Reclamă

Astăzi, suntem nervoşi, trişti, nu înţelegem cum se poate întâmpla aşa ceva în Ligue 1, vom lua somnifere timp de două zile şi apoi ne vom ridica„, a adăugat el.

Metz are 29 de puncte după 32 de etape și este pe loc de baraj. O despart 3 puncte față de Le Havre, echipă aflată pe loc de rămânere în Liga 1. Două etape mai sunt de disputat în prima ligă din Franța.

PSG a câștigat al 12-lea titlu din istorie

PSG este campioană în Ligue 1! Kylian Mbappe și coechipierii săi au reușit să câștige al 12-lea titlu din istorie. Formația din capitala Franței s-a bucurat de un nou titlu în Ligue 1, chiar dacă a înregistrat doar un rezultat de egalitate, 3-3, cu Le Havre.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar rivalii de la Lyon „i-au încoronat” pe elevii lui Luis Enrique. Aceștia au învins-o pe ocupanta locului secund, AS Monaco, cu scorul de 3-2, într-un adevărat „thriller”.

Fosta echipă a lui Mbappe era obligată să câștige partida cu Lyon, pentru a mai avea șanse la titlu. Totuși, având în vedere rezultatul înregistrat, campionatul a ajuns din nou în vitrina celor de la PSG, pentru a 12-a oară în istorie.

Echipa din Paris a mai câștigat campionatul în Franța în anii: 1986, 1994, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018, 2019, 2020, 2022 și 2023.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) Vezi toate știrile
Citește și