Închide meniul
Foto

Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 11:17 / Actualizat: 24 februarie 2024, 12:44

Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român

Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român

Fanii lui Metz au invadat terenul, după meciul cu Lyon / Profimedia

Ladislau Boloni se află situaţie critică la Metz! Echipa antrenorului român a pierdut şi meciul din etapa cu numărul 23 de pe teren propriu cu Lyon, iar şansele de a se salva de la retrogradare sunt din ce în ce mai mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea de vineri seară, fanii lui Metz au răbufnit şi au intrat pe teren, pentru a-şi exprima nemulţumirile. Echipa lui Boloni este pe locul 17 în Ligue 1, pe loc direct retrogradabil, la 5 puncte de primul loc care asigură menţinerea în prima divizie din Franţa.

Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz!

Metz continuă seria negativă de meciuri fără victorie. Echipa lui Ladislau Boloni a pierdut şi meciul de pe teren propriu cu Lyon, după ce a condus cu 1-0. Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Mikautadze, dar nu au reuşit să intre în avantaj la cabine. Lacazette a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, în minutul 45+1.

În repriza secundă, Lyon a marcat golul victoriei în minutul 60, prin Benrahma, jucător introdus la pauza meciului. Metz nu a mai reuşit să revină şi a pierdut duelul din etapa cu numărul 23.

Nemulţumiţi de situaţia în care se află echipa, fanii lui Metz au intrat pe teren la finalul partidei, cerând socoteală pentru rezultatele slabe. Zeci de stewarzi au păzit tunelul care duce spre vestiare de suporterii care au invadat terenul, în timp ce aceştia i-au cerut demisia antrenorului român şi a conducătorilor, potrivit onzemondial.com.

Reclamă

În ultimele 10 meciuri din Ligue 1, Metz are 9 înfrângeri şi un singur rezultat de egalitate. Ultimul succes al echipei a avut loc tocmai pe 26 noiembrie, pe terenul lui Lorient, scor 3-2.

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu. După duelul din Ligue 1 cu Montpellier, un suporter al celor de la Metz nu a ținut cont de faptul că românul răspundea la o serie de întrebări și și-a exprimat dorința.

Metz a fost învinsă în partida respectivă de Montpellier cu scorul de 0-3. Partida a reprezentat al 9-lea meci fără victorie pentru echipa pregătită de tehnicianul român, acum în vârstă de 70 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, Ladislau Boloni a mers la interviul obișnuit, pentru a răspunde la o serie de întrebări din partea jurnaliștilor. În timpul acestuia, un fan din tribunele arenei a strigat: „Boloni, demisia!”, iar reacția lui Ladislau Boloni nu a întârziat să apară.

Românul a fost cât se poate de calm și a spus: „Frustrarea lor nu poate fi mai mare decât a mea”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și