Închide meniul
VIDEO

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu. Răspunsul românului: „Frustrarea lor nu poate fi mai mare”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 17:12

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu. Răspunsul românului: Frustrarea lor nu poate fi mai mare”

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu

Ladislau Boloni / Profimedia

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu. După ultimul duel din Ligue 1, un suporter al celor de la Metz nu a ținut cont de faptul că românul răspundea la o serie de întrebări și și-a exprimat dorința.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul duel, Metz a fost învinsă de Montpellier cu scorul de 0-3. Partida a reprezentat al 9-lea meci fără victorie pentru echipa pregătită de tehnicianul român, acum în vârstă de 70 de ani.

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu

După meci, Ladislau Boloni a mers la interviul obișnuit, pentru a răspunde la o serie de întrebări din partea jurnaliștilor. În timpul acestuia, un fan din tribunele arenei a strigat: „Boloni, demisia!”, iar reacția lui Ladislau Boloni nu a întârziat să apară.

Românul a fost cât se poate de calm și a spus: „Frustrarea lor nu poate fi mai mare decât a mea”.

Reclamă

Chiar dacă a reușit să o ducă pe Metz în Ligue 1, fanii clubului nu îl apreciază pe antrenorul român, din cauza faptului că, de la promovare, rezultatele echipei au lăsat de dorit.

În momentul de față, după 22 de etape disputate, Metz este pe locul al 17-lea în clasamentul francez, cu 17 puncte obținute. Echipa lui Ladislau Boloni este la 5 puncte de primul loc care asigură, în mod sigur, salvarea de la retrogradare.

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit. Atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei

Cu câteva luni în urmă, Boloni se implica în scandalul dintre Gigi Becali şi Armată, atunci când era pus în postura să aleagă între FCSB şi Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Boloni a fost integralist în două meciuri istorice ale roş-albaştrilor. A câştigat în tricoul Stelei atât Cupa Campionilor Europeni, cât şi Supercupa Europei. Are în palmare şi trei titluri, dar şi două Cupe ale României.

„(Dumneavoastră pentru care Steaua ați jucat?) În general când mi se pune această întrebare spun că nu am legătură, s-a întrerupt legătura, am intrat în tunel. Este, cum să spun, nu apreciez nici-nici. Pentru că așa cred că ministerul nu a găsit modalitatea corectă când a predat echipa pe mâinile unui personaj pe care să spun așa nu am reușit să ne apropiem absolut deloc unul de altul.

Cred că acest personaj a făcut multe greșeli față de acest club Steaua și de jucătorii lui. E greu ca sufletesc să te apropii de o astfel de persoană. În același timp mă surprinde naivitatea Armatei care s-a băgat pe o cărare care nu a fost bună. Și acum e o cărare fără sfârșit.

În primul rând ar trebui respectate legile, dacă există. E deosebit de neplăcut și dacă ajung la București și vreau să mă duc acasă, când spun acasă mă gândesc la clubul meu care mi-a rămas în suflet, nu îl găsesc, nu știu să mă duc. Cu cine să iau contact, la ce telefon să apelez”, a declarat Laszlo Boloni la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și