Închide meniul

Leonardo a fost demis de PSG! Anunţul momentului după ce Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2022, 8:41

Leonardo a fost demis de PSG! Anunţul momentului după ce Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul

Leonardo a fost demis de PSG după ce Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul

Leonardo, alături de Kylian Mbappe / Profimediaimages

Leonardo a fost demis de PSG. Campioana Franţei i-a reziliat contractul directorului sportiv imediat după ce a făcut anunţul că Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nasser Al-Khelaifi nu a mai stat pe gânduri şi începe restructurarea echipei. A început cu posturile de conducere şi urmează să ia o decizie şi în privinţa antrenorului. Mauricio Pochettino ar putea fi înlocuit cu Zinedine Zidane în această vară.

Leonardo a fost demis de PSG

Leonardo nu mai este directorul sportiv al lui PSG. Aşa cum Amazon a anunţat, brazilianul a părăsit postul sâmbătă, la câteva minute după finalul meciului cu Metz, aşa cum putem să confirmăm„, au dezvăluit jurnaliştii de la lequipe.fr.

Leonardo a fost manager între 2011 şi 2013. A revenit la PSG în iunie 2019. Acum s-a despărţit de campioana Franţei, plecarea sa fiind parte din negocierile purtate de şeicul Nasser Al-Khelaifi cu Kylian Mbappe. Pentru a semna prelungirea contractului, golgheterul parizienilor a cerut schimbări la vârf!

În locul lui Leonardo ar urma să fie adus Luis Campos. Portughezul a fost în trecut scouter la Real Madrid, după care a fost director sportiv la Monaco (2013-2016) şi Lille (2017-2020). El a contribuit la ascensiunea lui Mbappe, cu care a lucrat la Monaco.

Reclamă

Kylian Mbappe, hat-trick de senzaţie în PSG – Metz

Mbappe a făcut show la chiar primul meci după ce superstarul francez a semnat prelungirea contractului cu gruparea de pe Parc des Princes. Campionul mondial va evolua la Paris până în 2025.

Kylian Mbappe joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Atacantul francez a demonstrat din nou de ce este unul dintre cei mai buni jucători de pe planetă. Cu Messi şi Neymar în echipa de start, superstarul francez a avut o prestaţie stelară pentru PSG. A reuşit un hat-trick de senzaţie şi şi-a asigurat trofeul de golgheter în Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe se lupta pentru titlul de cel mai bun marcator cu Ben Yedder, vedeta celor de la Monaco. În acest sezon, atacantul de 23 de ani a marcat 28 de goluri şi a reuşit 17 pase decisive. Neymar şi Angel Di Maria, aflat la ultimul meci în tricoul lui PSG, au marcat pentru campioana Franţei.

Discursul lui Mbappe după ce a refuzat-o pe Real Madrid

Kylian Mbappe va evolua pe Parc des Princes cel puţin până în 2025, iar marele vis rămâne câştigarea UEFA Champions League. Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Sunt foarte fericit să rămân la PSG în Franţa. Mereu am spus că Parisul e casa mea. Vreau să câştigăm trofee împreună! Mulţumesc pentru tot!”, le-a spus Mbappe fanilor, înaintea meciului cu Metz, citat de The Mirror.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și