Închide meniul

L`Equipe: Lionel Messi și PSG sunt aproape de despărțire. Ce se întâmplă cu starul argentinian

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 9:22

Reclamă

Celebrul L`Equipe a anunțat că Lionel Messi și PSG sunt aproape de despărțire. Și a făcut-o pe pe prima pagină, după tensiunile apărute între starul argentinian și fanii campioanei, care l-au huiduit în mai multe rânduri, în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezii susțin, într-un subtitlu, și că ”aventura lui Leo Messi de sezonul viitor nu trebuie să fie la PSG”. Asta în situația în care cele două părți nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului scandent la finalul acestui sezon.

L`Equipe: Lionel Messi și PSG sunt aproape de despărțire

Același L`Equipe îl critica pe Messi după meciul din weekend dintre PSG și Lyon, 0-1, în care septuplul câștigător al Balonului de Aur era notat cu 3, după ce pierdea 26 de mingi în timpul partidei de pe Parc des Princes.

Astfel, șansele ca Messi să revină la Barcelona par din ce în ce mai mari. Un lucru care a fost lăsat să se înțeleagă și de vicepreședintele catalanilor, Rafa Yuste, după cele 29 de goluri și 32 de assist-uri reușite de Lionel, în tricoul parizienilor.

”Am purtat discuții cu cei din anturajul lui Leo Messi. Leo știe cât de mult îl apreciem și mi-ar plăcea să se întoarcă aici. Cu siguranță, Messi iubește clubul Barcelona și orașul, așa că sperăm să găsim condițiile corecte ca el să continue să scrie istorie aici”, a spus Yuste.

Reclamă

Christophe Galtier i-a luat apărarea lui Lionel Messi

Christophe Galtier i-a luat apărarea lui Lionel Messi, după ce starul argentinian a fost huiduit de fanii lui PSG, la derby-ul pierdut cu Lyon. Tehnicianul trupei de pe Parc de Princes susține că sud-americanul a avut o prestație solidă de-a lungul sezonului, și nu merita să fie în centrul furiei suporterilor.

Imediat după meci, Christophe Galtier a oferit primele declarații. Antrenorul lui PSG a fost întrebat despre momentul în care fanii l-au huiduit pe Lionel Messi. Tehnicianul a avut o reacție categorică, și a condamnat gestul suporterilor, pe motiv că sud-americanul este liderul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Leo este liderul nostru. El încearcă foarte multe, iar când încerci mult, probabil că vei avea și greșeli. Totuși, jucătorii trebui să își asume aibă mai multă responsabilitate pentru că nu ne putem aștepta ca totul să vină de la Leo sau Kylian.

Cred că acest lucru este foarte personal (n.r. huiduielile pe care Messi le-a primit). Este o batjocură, pentru că Leo este un jucător care dă mult, foarte mult pentru echipă. A dat totul în prima parte a sezonul, iar în acest început de an a marcat multe goluri, dar trebuie ca și ceilalți jucători să își asume o responsabilitate mai mare pentru a crea pericol”, a declarat Christophe Galtier, conform as.com.

Nantes – Lyon, în semifinalele Cupei Franței, LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Olympique Lyon a câştigat duminică, în deplasare, meciul disputat împotriva echipei PSG, scor 1-0, în etapa a 29-a din Ligue 1.

Pentru Lyon, urmează meciul cu Nantes, de miercuri, 5 aprilie, din semifinalele Cupei Franței. Duelul începe la ora 22:10 și e LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Joi va avea loc a doua semifinală, cea dintre Annecy și Toulouse, de la 21:45, de asemenea în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și