Închide meniul
Foto

Lionel Messi a împlinit 35 de ani şi s-a descătuşat. Imagini de senzaţie de la petrecerea din Ibiza

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 14:35

Lionel Messi a împlinit 35 de ani şi s-a descătuşat. Imagini de senzaţie de la petrecerea din Ibiza

Lionel Messi a împlinit 35 de ani şi s-a descătuşat

Messi, petrecere spectaculoasă / Colaj Instagram

Lionel Messi a împlinit vineri 35 de ani şi a dat o petrecere pe cinste alături de prietenii săi. Starul lui PSG şi-a sărbătorit ziua de naştere la Ibiza. A dat startul distracţiei alături de foştii săi coechipieri de la Barcelona, Cesc Fabregas şi Luis Suarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe seară s-au alăturat şi colegii săi din naţionala Franţei. Angel Di Maria, Lautaro Martinez, Papu Gomez şi Joaquin Correa au venit să îi ureze „La mulţi ani” deţinătorului Balonului de Aur.

Lionel Messi a împlinit vineri 35 de ani. Imagini spectaculoase

Imaginile postate pe reţelele sociale au fost de senzaţie, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos. Starurile fotbalului mondial au fost însoţite de soţiile lor. Cea a lui Messi a împărţit shoturi.

La mulți ani, dragostea mea! Să te iubesc mai mult este imposibil„, a fost mesajul postat de Antonela Roccuzzo pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Vacanţa este pe terminate pentru fostul căpitan al Barcelonei. PSG are un turneu de pregătire în Japonia, iar Messi este aşteptat să îşi facă apariţia pe teren încă din primul amical, cel de pe 20 iulie. La finalul lunii viitoare este programată şi Supercupa Franţei, cea dintre PSG şi Nantes.

Ajuns la 35 de ani, Messi a jucat 778 de meciuri în întreaga carieră, perioadă în care a marcat 672 de goluri şi a oferit 268 de pase decisive. A câştigat de 4 ori UEFA Champions League şi de 10 ori La Liga. Primul sezon la PSG a fost cu mult sub aşteptări. În cele 33 de meciuri din toate competiţiile a înscris 11 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

PSG, profit uriaş de pe urma lui Lionel Messi

Lionel Messi reprezintă o adevărată afacere pentru şeicii de la PSG. Transferat în vara trecută de la Barcelona, argentinianul a dus profituri de 700 de milioane de euro clubului parizian, după doar un singur sezon.

Lionel Messi este un adevărat star la PSG. Alături de Neymar şi Kylian Mbappe, argentinianul reprezintă o atracţie pentru fanii din întreaga lume. Doar pentru vânzarea tricourilor cu numele starului ce a scris istorie pentru Barcelona, PSG a încasat milioane de euro.

Iniţial, oficialii celor de la PSG au cerut puţin timp de gândire, salariul de 40 de milioane pe an al lui Messi fiind unul mare chiar şi pentru ei, având în vedere starurile deja existenete în club. Însă, au luat decizia de a-l transfera pe argentinian, iar profiturile au fost colosale.

Din punct de vedere al imaginii, PSG a crescut enorm. Tricourile lui Messi s-au vândut în doar câteva ore, după punerea în vânzare, profiturile în urma acestora ridicându-se la nivelul milioanelor. Alături de Manchester United, PSG a fost echipa care a vândut cel mai bine sezonul trecut. „Diavolii” au dat şi ei un „tun” al imaginii, Cristiano Ronaldo revenind pe Old Trafford.

În primele trei ore de la punerea în vânzare a tricourilor, PSG încasase deja 933.000 de euro. Clubul a fost nevoit să-şi deshidă un nou magazin oficial pe faimosul bulevard Champs-Elysees, pentru a avea un spaţiu mai mare de vânzare, şi pentru a creşte impactul asupra fanilor, notează Marca.

Totodată, venirea lui Messi pe Parc de Princes a adus cu sine zece noi sponsori pentru club. La nivelul reţelelor de socializare, PSG a înregistrat creşteri considerabile. După ce Messi a semnat contractul cu parizienii, clubul a înregistrat o creştere de 15 milioane de urmăritori, pe toate reţelele media, şi a depăşit bariera de 150 de milioane pentru prima dată.

În cele din urmă, o parte care nu trebuie neglijată este vânzarea biletelor şi a abonamentelor. Primele meciuri ale lui Messi pe Parc de Princes au fost sold-out, fanii primind cu bucurie venirea starului argentinian în capitala Franţei.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și