Închide meniul
Foto

Lionel Messi a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an! Starul lui PSG, tentat cu cel mai mare contract din istoria fotbalului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 22:40

Lionel Messi a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an! Starul lui PSG, tentat cu cel mai mare contract din istoria fotbalului

Lionel Messi a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimediaimages

Lionel Messi are zilele numărate la PSG şi tocmai a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an. Atacantul în vârstă de 35 de ani poate da un „tun” financiar de proporţii. Ar câştiga de două ori şi jumătate mai mulţi bani decât rivalul său Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat deja plecarea lui Lionel Messi de la PSG. „Ruptura este definitivă”, au spus-o răspicat francezii, după ce deţinătorul a şapte Baloane de Aur a primit o lovitură de la şeicul liderului din Ligue 1 şi a fost suspendat timp de două săptămâni. Totul după o vizită făcută de Messi în Arabia Saudită, fără a avea acceptul clubului.

Lionel Messi a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an

Chiar arabii sunt decişi să profite de scandalul dintre Lionel Messi şi şefii lui PSG. Al Hilal şi-a mărit oferta iniţială de 400 de milioane de dolari, pe care i-o făcuse argentinianului. Acum pune la bătaie 500 de milioane de dolari pe an. Anunţul a fost făcut de forbes.com, care a preluat informaţia de la omul de afaceri catalan Jaume Roures. Messi ar putea câştiga 1.370.000 de euro în fiecare zi de contract şi 57.000 de euro în fiecare oră!

Al Hilal este pe locul 4 în campionat şi e gata să îşi revoluţioneze lotul pentru a câştiga titlul în sezonul viitor. Echipa este pregătită chiar de un argentinian, Ramon Angel Diaz. Dacă va accepta cel mai mare contract din istoria fotbalului, Messi va fi din nou adversarul lui Cristiano Ronaldo.

Oferta primită de Messi pare a fi una de nerefuzat! În condiţiile date, sunt şanse tot mai mici ca starul sud-american să revină la Barcelona. Joan Laporta a dezvăluit că se fac eforturi pentru ca Barcelona să-şi poate permite transferul lui Lionel Messi. Preşedintele clubului blaugrana a anunţat că poartă des discuţii cu jucătorul care a scris istorie pe Camp Nou.

Reclamă

Am vorbit cu Leo pentru a găsi o soluție pentru a reglăm o situație în care am fost nevoit să pun clubul mai presus de orice, inclusiv mai presus de el, cel mai bun jucător din lume. A fost o discuție foarte afectuoasă și plăcută.

În ultima perioadă, ne-am trimis mesaje, l-am felicitat pentru Cupa Mondială. Mi-a răspuns, ne cunoaștem de atâția ani, de când avea 14 ani, este o relație bună.

Messi iubește Barcelona, nimeni nu trebuie să se îndoiască de acest lucru. Simte că Barcelona este casa lui. Ar fi nepotrivit să vorbim despre acest aspect (n.red. despre revenirea lui Messi) pentru că aparține încă de PSG. Trebuie să așteptăm finalul sezonului și atunci putem vorbi liniștiți.

Reclamă 4 / 0/3

Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barca este Barca și este casa lui. Barcelona poate concura cu toată lumea, istoria o spune. Arabia Saudită face o treabă foarte bună, se investește mult, dar Barca este Barca”, a declarat Joan Laporta, conform mundodeportivo.com.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

Ronaldo primeşte nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.400 de euro, în fiecare minut 373 de euro și în fiecare secundă 6,2 euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și