Închide meniul

Noi detalii oferite de Joan Laporta, despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona: „Am vorbit cu el! Ne trimitem mesaje!”

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 17:18

Noi detalii oferite de Joan Laporta, despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona: „Am vorbit cu el! Ne trimitem mesaje!

Joan Laporta a oferit noi detalii despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Barcelona/ Profimedia

  • Joan Laporta, noi detalii despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona
  • Ce a declarat preşedintele catalanilor

Joan Laporta a oferit noi detalii despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona. Preşedintele catalanilor a declarat că poartă des discuţii cu starul argentinian, însă în privinţa unui transfer pe Camp Nou, oficialul a transmis că va oferi mai multe declaraţii la finalul sezonului, atunci când sud-americanul va deveni liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este decis să plece de la PSG, la finalul acestui sezon, atunci când îi va expira contractul la gruparea franceză. Barcelona forţează transferul starului argentinian, însă va avea concurenţă serioasă, deoarece şi Al-Hilal este gata să-i facă o ofertă colosală acestuia.

Noi detalii oferite de Joan Laporta, despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Joan Laporta a dezvăluit că se fac eforturi pentru ca Barcelona să-şi poate permite transferul lui Lionel Messi. Preşedintele clubului blaugrana a dezvăluit că poarte des discuţii cu starul sud-american.

Reclamă

De asemenea, Laporta a declarat că Messi iubeşte clubul de pe Camp Nou, şi nicio ofertă venită din Arabia Saudită nu va concura cu dragostea pe care argentinianul i-o poartă Barcelonei.

„Am vorbit cu Leo pentru a găsi o soluție pentru a reglăm o situație în care am fost nevoit să pun clubul mai presus de orice, inclusiv mai presus de el, cel mai bun jucător din lume. A fost o discuție foarte afectuoasă și plăcută.

Reclamă

În ultima perioadă, ne-am trimis mesaje, l-am felicitat pentru Cupa Mondială. Mi-a răspuns, ne cunoaștem de atâția ani, de când avea 14 ani, este o relație bună.

Messi iubește Barcelona, nimeni nu trebuie să se îndoiască de acest lucru. Simte că Barcelona este casa lui. Ar fi nepotrivit să vorbim despre acest aspect (n.red. despre revenirea lui Messi) pentru că aparține încă de PSG. Trebuie să așteptăm finalul sezonului și atunci putem vorbi liniștiți.

Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barca este Barca și este casa lui. Barcelona poate concura cu toată lumea, istoria o spune. Arabia Saudită face o treabă foarte bună, se investește mult, dar Barca este Barca”, a declarat Joan Laporta, conform mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi, după ce Barcelona a câştigat titlul

Joan Laporta a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi, după ce Barcelona a câştigat titlul în La Liga. Preşedintele catalanilor a spus că revenirea lui Messi pe Camp Nou este o prioritate.

Joan Laporta le-a promis fanilor că va face tot posibilul pentru a-l aduce pe Lionel Messi la Barcelona. Starului argentinian îi expiră contractul cu PSG şi sunt şanse mici să îşi prelungească înţelegerea având în vedere relaţia tensionată cu clubul.

„Vom face tot posibilul pentru a-l aduce înapoi„, a declarat preşedintele Joan Laporta, după ce echipa lui Xavi a câştigat titlul de campioană.

„Lucrăm deja la echipa din sezonul următor. Sperăm să ne întărim. Am pus la punct un plan de austeritate la club pentru a putea respecta regulamentul fair-play-ului financiar şi pentru a putea recruta. Ne facem treaba pentru a avea o echipă şi mai competitivă în sezonul următor„, a mai spus el, conform news.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea