Închide meniul

Lionel Messi, la PSG până în 2024. Francezii vor să-i prelungească pe încă un sezon contractul starului argentinian

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 15:49

Lionel Messi, la PSG până în 2024. Francezii vor să-i prelungească pe încă un sezon contractul starului argentinian

Lionel Messi poate ajunge la Inter Miami

Lionel Messi, starul lui PSG / Getty Images

  • Lionel Mesii ar putea rămâne la PSG până în 2024
  • Oficialii campioanei Franţei doresc să-i prelungească actualul contract al argentinianului

Lionel Messi ar putea fi jucătorul lui PSG până în vara lui 2024. Conducerea campioanei Franţei vrea să-i prelungească actualul contract al starului argentinian pentru încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG se pregăteşte de noul sezon de Ligue 1, alături de un nou antrenor. Christophe Galtier a fost instalat pe banca lui PSG, după demiterea lui Mauricio Pochettino.

Lionel Messi, la PSG până în 2024

Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul atacantului argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Reclamă

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenţa starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la FC Barcelona. Messi a generat profituri uriaşe pentru clubul parizian, într-un singur sezon petrecut în capitala Franţei.

Reclamă

Messi a înscris 11 goluri şi a oferit 15 assist-uri în 34 de meciuri disputate pentru parizieni, însă nu a reuşit să aducă saltul calitativ sperat pentru câştigarea Ligii Campionilor, marele vis al clubului parizian.

În plus, argentinianul a ratat şi un penalty în duelul cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma căruia francezii au părăsit competiţia.

Lionel Messi (35 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu PSG, care expiră în iunie 2023, iar intenţia sa iniţială era de a încerca apoi o ultimă aventură în Liga profesionistă nord-americană (MLS), înainte de a spune adio fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi amână răspunsul pentru şefii grupării de pe Parc de Princes, până după Cupa Mondială din Qatar. Fostul jucător de la Barcelona ţinteşte să cucerească, alături de naţionala Argentinei, singurul trofeu care îi lipseşte din palmares.

Christophe Galtier a început ”curățenia” la PSG! Mauro Icardi și Georginio Wijnaldum, pe lista de plecări

Christophe Galtier a început ”curățenia” la PSG. Mauro Icardi și Georginio Wijnaldum sunt doar două nume grele din lot care se află pe lista de plecări. Potrivit L’Equipe, campioana Franței se pregătește pentru cantonamentul de vară din Japonia, însă mai mulți jucători au fost informați că nu fac parte din planurile pentru următorul sezon.

Mauro Icardi, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Eric Junior Dina Ebimbe, Rafinha, Sergio Rico sau Idrissa Gueye sunt doar câteva nume grele aflate pe lista de transferuri de la PSG. Aceștia vor fi nevoiți să își găsească echipe în scurt timp.

Şeicul lui PSG a reuşit să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi caută soluţii pentru a redresa situaţia financiară a clubului. Plecarea jucătorilor menționați este, fără doar şi poate, una dintre ele.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul