Închide meniul

Lionel Messi nu va avea parte de o ceremonie specială la PSG, la primul meci după Campionatul Mondial! Ce i-a supărat pe francezi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 9:42

Lionel Messi nu va avea parte de o ceremonie specială la PSG, la primul meci după Campionatul Mondial! Ce i-a supărat pe francezi

L'Equipe: Negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au "îngheţat"

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Lionel Messi nu va avea parte de o ceremonie specială la PSG, la primul meci după câştigarea Campionatului Mondial. Starul sud-american se pare că i-a supărat pe francezi, imediat după ce a cucerit singurul trofeu care-i lipsea din palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi va reveni pe teren, în partida dintre PSG şi Angers, din campionatul Franţei. Deşi era de aşteptat ca argentinianul să aibă parte de o primire specială, ca un campion mondial, se pare că oficialii trupei de pe Parc de Princes au decis să sară peste acest lucru.

Lionel Messi nu va avea parte de o ceremonie specială la PSG, la primul meci după câştigarea Campionatului Mondial

Presa din Franţa anunţă faptul că PSG nu a planificat un moment festiv pentru Lionel Messi, la partida programată miercuri, cu Angers. Se pare că francezi au fost deranjaţi de modul în care Emiliano Martinez l-a ironizat pe Kylian Mbappe, imediat după cucerirea trofeului mondial.

La toată scena creată de portarul argentinian, Lionel Messi a fost martor, însă nu a intervenit, deşi este coechipier cu Kylian Mbappe la echipa de club. Astfel, oficialii clubului de pe Parc de Princes s-au gândit la faptul că fanii francezi nu vor avea cea mai bună reacţie dacă Lionel Messi va fi sărbătorit la Paris, chiar şi în contextul în care este campion mondial.

Totodată, jurnaliştii francezi notează faptul că Lionel Messi ar putea avea parte de un „standing ovation” din partea publicului, pentru turneul mondial fantastic pe care l-a reuşit în Qatar. Şi antrenorul parizienilor, Christophe Galtier, a oferit declaraţii despre situaţia lui Lionel Messi, fiind convins că va fi primit cum se cuvine de francezi: „Nu am nicio îndoială că va fi primit foarte bine pe Parc de Princes”, susţine tehnicianul, citat de rmcsport.com.

Reclamă

Lionel Messi va semna! A acceptat propunerea „imposibil de refuzat”

Lionel Messi s-a hotărât şi va semna un nou contract. Atacantul în vârstă de 35 de ani şi-a decis viitorul după ce a câştigat singurul trofeu care îi lipsea, cel de campion mondial. Starul argentinian va rămâne la PSG.

Tatăl deţinătorului a şapte Baloane de Aur, Jorge Messi, este aşteptat la Paris pentru a stabili ultimele detalii cu şeicul liderului din Ligue 1. În capitala Franţei se vorbeşte deja despre faptul că propunerea făcută de Nasser Al-Khelaifi a fost una „imposibil de refuzat„. Noua înţelegere pe care o va semna Lionel se va întinde pe unul sau doi ani.

Potrivit marca.com, acordul dintre cele două părţi este total, iar Messi va continua la PSG. „Acolo este fericit, familia lui s-a adaptat deja. Clubul este încântat să aibă pe căpitanul noii campioane mondiale, chiar dacă în finală a fost învinsă chiar Franţa„, anunţă sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii au dezvăluit că şefii lui PSG îşi freacă mâinile de bucurie, chiar dacă noul contract al lui Messi „va însemna o cheltuială mare„. Messi va avea parte de o mărire de salariu considerabilă. În prezent, câştigă 30 de milioane de euro pe sezon, cu mult sub Cristiano Ronaldo. Portughezul a devenit cel mai bine plătit sportiv şi primeşte 200 de milioane de euro pe an de la Al-Nassr.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și