Închide meniul

„Lipsă de motivație!” Luis Enrique a vorbit deschis despre problemele de la PSG. Anunţ despre Kylian Mbappe şi celelalte staruri

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 20:50 / Actualizat: 25 februarie 2024, 21:49

Reclamă
Lipsă de motivație!” Luis Enrique a vorbit deschis despre problemele de la PSG. Anunţ despre Kylian Mbappe şi celelalte staruri

Luis Enrique a vorbit deschis despre problemele de la PSG

Luis Enrique / Profimedia

Luis Enrique a vorbit deschis despre problemele de la PSG. Antrenorul liderului din Ligue 1 a oferit o serie de detalii, din interiorul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei din Franța nu s-a ferit de cuvinte și le-a transmis un mesaj jucătorilor. Avertismentul tehnicianului vine înaintea unei partide importante a liderului.

Luis Enrique a vorbit deschis despre problemele de la PSG

Luis Enrique spune că jucătorii săi trebuie să lupte cu „lipsa de motivaţie”, în condiţiile în care formaţia este lider detaşat în Ligue 1, cu 53 de puncte după 22 de etape, la 13 puncte de ocupanta locului 2, Brest, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

„Suntem bucuroşi că există o distanţă mare între noi şi ocupanta locului secund, dar asta ar putea conduce la o lipsă de motivaţie cu care trebuie să luptăm. Dacă următoarele echipe din clasament ar fi fost mai aproape de noi, cu siguranţă jucătorii mei ar fi fost mult mai îndârjiţi. PSG nu îşi permite să trateze superficial niciun meci”, a spus Enrique.

PSG va juca duminică, pe teren propriu, în etapa a 23-a, cu Rennes (locul 7). Parizienii au suferit o singură înfrângere până acum în campionat, în etapa a 5-a, în faţa lui Nice (2-3).

Reclamă

Suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG

Starul naţionalei Franţei nu s-a uitat la bani atunci când a decis să o părăsească pe PSG. Iată suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG.

Potrivit as.com, Mbappe renunţă la circa 100 de milioane de euro pentru a semna din vară cu o altă echipă fără a intra în conflict cu PSG. Cel mai probabil, va merge la Real Madrid.

Mbappe urma să încaseze un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro de la PSG, la care a renunţat. Totodată, el a fost de acord să cedeze o parte din prima de instalare pe care o va încasa de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă aceşti bani, Mbappe ar accepta şi un salariu clar mai mic decât cel pe care îl avea la PSG. La campioana Franţei, starul „cocoşului galic” primea un salariu de 70 de milioane de euro.

Se vehiculează că Mbappe a primit o ofertă de 35 de milioane de euro pe sezon de la Real Madrid. Astfel, singurul criteriu pe care Mbappe l-a ales atunci când a decis să plece de la formaţia pariziană este cel sportiv. Mbappe tânjeşte după trofee europene, iar Real Madrid, cea mai titrată echipă din Europa, pare destinaţia perfectă pentru el, din acest punct de vedere.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și