Închide meniul
EXCLUSIV

Maccabi Tel Aviv i-a garantat un loc de titular lui Rareş Ilie pentru a-l împrumuta de la Nice

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 februarie 2023, 11:47

Maccabi Tel Aviv i-a garantat un loc de titular lui Rareş Ilie pentru a-l împrumuta de la Nice

Maccabi Tel Aviv i-a garantat un loc de titular lui Rareş Ilie

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Profimedia Images

Maccabi Tel Aviv i-a garantat un loc de titular lui Rareş Ilie pentru a-l împrumuta de la Nice. Pe lângă un salariu lunar de 40.000 de euro, echipa de pe locul 2 din Israel i-a făcut promisiunea românului că va fi titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile Antena Sport, Rareş Ilie a fost convins să vină la Maccabi Tel Aviv cu un post garantat în primul 11 al echipei. Acesta a primit astfel promisiunea că, în cazul în care nu va fi accidentat, va fi om de bază în echipa lui Aitor Karanka.

Maccabi Tel Aviv i-a garantat un loc de titular lui Rareş Ilie

Acest aspect a fost decisiv pentru Rareş Ilie, care cu greu şi-a găsit loc la Nice, după transferul de la Rapid. Francezii plăteau 5 milioane pentru mijlocaşul de 19 ani, dar românul nu şi-a găsit locul în primul 11, adunând doar 366 de minute.

Pe de altă parte, Nice nu renunţă la ideea de a-l transforma pe Rareş Ilie într-un jucător al viitorului pentru echipa din Ligue 1. Astfel putem explica şi faptul că Maccabi Tel Aviv nu are opţiunea de transfer definitiv în vară, atunci când împrumutul va expira.

Deși era transferat cu mult entuziasm în Franța, Rareș Ilie nu a reușit să joace decât în 8 meciuri pentru Nice, adunând 366 de minute. De altfel, ultimul său meci în tricoul echipei de pe Coasta de Azur datează din 6 octombrie, într-o victorie din Conference League, 1-0 contra lui Slovacko.

Reclamă

Reacţia lui Victor Angelescu după ce Rareş Ilie a ajuns la Maccabi Tel Aviv

Victor Angelescu e sigur că Rareş Ilie va reveni la Nice, unde în sezonul viitor îşi va găsi locul în echipa lui Digard.

„Dacă este adevărat, mă bucur. Sper să se ducă unde să joace meci de meci. Asta este important pentru el în momentul de față. El știe mai bine care era situația lui la club. Dacă clubul i-a transms că nu se bazează pe el, cred că e mai bine că a mers să joace undeva. Maccabi e un club bun, un campionat bun. Dacă se duce acolo și joacă, cred că e benefic. Doar să joace.

Nu-mi pare rău pentru că ejucătorul lui Nice. Cred că s-a pus presiunea prea mare pe el. Are tot timpul din ljume să se întoarcă la Nce. Important e să joace mai bine, iar când se întoarce la Nice să fie mai puternic.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că e bine că nu s-a întors în România. Nu au fost discuții pentru a reveni la Rapid, ar fi fost un pas greșit să se întoarcă, mai ales că are o vârstă fragedă. Dacă s-ar fi întors, clar s-ar fi întors doar la noi, dar ar fi fost o greșeală”, a spus Victor Angelescu, citat de sport.ro.

Ce probleme a avut Rareş Ilie la Nice

Pe de altă parte, Marius Niculae susţine că Ilie a avut probleme la Nice, acolo unde antrenorul nici nu vorbea cu el. Fostul atacant anunţa că tânărul mijlocaş era demoralizat de faptul că este rezervă la gruparea franceză.

„Eu am discutat cu el, mai ales la lotul de tineret, când a venit ultima oară. Era puțin cam demoralizat pentru că nu mai juca, antrenorul nu mai vorbea cu el. I-am explicat că lucrurile astea sunt normale afară, lucrurile astea îl vor întări, iar el trebuie să fie profesionist sută la sută.

Chiar dacă nu te bagă antrenorul, se uită la tine și va analiza atitudinea ta. Afară te pun la tot felul de teste să vadă cum reacționezi și atunci trebuie să fie puternic, e un sfat dat din propria experiență”, a declarat Marius Niculae, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și