Închide meniul

Meci nebun în Ligue 1! Olympique Lyon a învins-o pe Montpellier, după ce a fost condusă cu 1-4! Alexandre Lacazette și Elye Wahi au reușit câte un „poker” fiecare

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 20:24

Reclamă
Meci nebun în Ligue 1! Olympique Lyon a învins-o pe Montpellier, după ce a fost condusă cu 1-4! Alexandre Lacazette și Elye Wahi au reușit câte un poker” fiecare

Meci nebun în Ligue 1

Foto: Profimedia

Meci nebun în Ligue 1! Olympique Lyon a învins-o pe Montpellier, scor 5-4, după ce a fost condusă cu 1-4! Alexandre Lacazette și Elye Wahi au reușit câte un „poker” fiecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a contat pentru etapa a 34-a din Ligue 1, iar Lyon, ocupanta locului 7, a ajuns la 56 de puncte, continuând lupta pentru un loc de Europa. De cealaltă parte, Montepellier ocupă locul 12, cu 43 de puncte.

Meci nebun în Ligue 1! Olympique Lyon a învins-o pe Montpellier, după ce a fost condusă cu 1-4! Alexandre Lacazette și Elye Wahi au reușit câte un „poker” fiecare

Gazdele au deschis scorul prin Alexandre Lacazette. Au urmat 4 goluri la rând înscrise de Montpellier, toate prin Elye Wahi, un tânar atacant francez de doar 20 de ani, cotat deja la 25 de milioane de euro.

Conduși cu 1-4 încă din mintuul 55, Olympique Lyon nu a renunțat, iar revenirea avea să se producă într-un mod uluitor. Alexandre Lacazette și Dejan Lovren au redus diferența la un singur gol, în minutele 59, respectiv 70.

Ulterior, gazdele au continuat forcing-ul, iar Alexandre Lacazette ducea scorul la 4-4 în minutul 82, reușind hat-trick-ul. Meciul a continuat să ofere spectacol, iar Lyon a beneficiat de un penalty, chiar pe final de meci, în minutul 90+9. Același Lacazette și-a asumat responsabilitatea, reușind un „poker” și aducând victoria pentru gazde.

Reclamă

Erling Haaland va încasa bonusuri colosale dacă va câștiga „tripla” cu Manchester City, în acest sezon!

Erling Haaland va încasa bonusuri colosale dacă va câștiga „tripla” cu Manchester City, în acest sezon! Formația de pe „Etihad” este angrenată în lupta pentru câștigarea campionatului din Anglia, Ligii Campionilor și Cupei Angliei.

Erling Haaland are un sezon de vis la Manchester City, reușind să dea 51 de goluri și 8 pase decisive.

Potrivit celor de la thesun.co.uk, Erling Haaland ar putea avea încasări de 5.6 milioane de euro numai din bonusuri, în actualul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mai exact, atacantul norvegian ar urma să primească un bonus de 1.1 milioane de euro, dacă, în acest sezon, Machester City va cuceri titlul în Premier League și Liga Campionilor. Bonusul e valabil pentru oricare dintre cele două trofee. La acest bonus, ar urma să se mai adauge alte 394.000 de euro, dacă „cetățenii” o vor învinge pe Manchester United în finala Cupei Angliei.

Totodată, Haaland are, în contract, mai multe bonusuri pentru performanțe individuale.

Erling Haaland a doborât recordul de goluri din Premier League

În meciul Manchester City – West Ham, 3-0, restanţă din etapa a 28-a a campionatului Angliei, Haaland a marcat golul cu numărul 35, în actualul sezon de Premier Legue, devenind, astfel, jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise într-o singură stagiune.

Atacantul norvegian a doborât un record deținut, până acum, de Alan Shearer și Andy Cole.

Andy Cole reușea 34 de goluri în sezonul 1993-1994, atunci când evolua pentru Newcastle, în timp ce Alan Shearer înscria de 34 de ori pentru Blackburn Rovers, în ediţia de campionat 1994-1995.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și