Închide meniul
VIDEO

Nantes – Lyon 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY! S-a stabilit prima finalistă din Cupa Franţei! Golul superb al lui Blas a decis soarta semifinalei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2023, 23:59

Nantes – Lyon 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY! S-a stabilit prima finalistă din Cupa Franţei! Golul superb al lui Blas a decis soarta semifinalei

Blas a deschis scorul în Nantes - Lyon

Blas, în timpul meciului Nantes - Lyon/ Profimedia

Nantes – Lyon 1-0, într-un meci care a fost exclusiv în AntenaPLAY! Nantes s-a calificat în finala Cupei Franţei, după o victorie la limită cu Lyon! Golul lui Ludovic Blas a decis soarta semifinalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nantes şi Lyon sunt două dintre echipele care au câştigat în mai multe rânduri trofeul. Nantes s-a calificat în a 10-a finală de Cupa Franţei din istorie. „Canarii” îşi pot trece în cont cel de-al cincilea trofeu, în această competiţie.

Nantes – Lyon 1-0, exclusiv în AntenaPLAY

Final! Nantes s-a calificat în finala Cupei Franţei, după o victorie cu 1-0 în faţa lui Lyon!

Min. 78: Ocazie Nantes! Moutoussamy a şutat puţin pe lângă poarta lui Lopes! Nantes a avut şansa de a-şi mări avantajul.

Min. 58: Gol Nantes! Blas a marcat pentru gazde! Mijlocaşul a înscris superb, din voleu!

Reclamă

Min. 45: Începe repriza secundă!

Pauză! Nantes şi Lyon au încheiat la egalitate prima repriză, scor 0-0!

Min. 31: Gol anulat pentru Nantes! Dejan Lovren a pasat greşit către Lopes. Portarul a pierdut şi el balonul, Blas a şutat către poarta goală, însă Lovren a revenit şi a respins până la Moutoussamy, care nu mai ratează, şi înscrie. Cu toate acestea, reuşita mijlocaşului lui Nantes a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 24: Ocazie Lyon! Mendes i-a pasat perfect lui Lacazette în careu, care se demarcase dintre apărătorii lui Nantes. Cu toate acestea, vârful francez nu a ajuns la centrarea coechipierului său!

Min. 15: Ocazie Nantes! Blas a centrat periculos din corner, însă niciun coechipier nu a ajuns la execuţia sa! Apărătorii lui Lyon resping rapid balonul din propriul careu.

Min. 5: Ocazie Lyon! Cherki a executat un corner, iar Lovren a şutat puţin pe lângă poarta lui Descamps.

Min. 1: Ocazie Nantes! Castelletto şutează puternic, din careul oaspeţilor, însă Lopes este pe poziţii şi are o intervenţie salvatoare.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

Nantes: Descamps – Joao Victoir, Pallois, Girotto, Castelletto, Centonze – Blas, Moutoussamy, Sissoko – Mohamed, Ganago

Reclamă

Lyon: A. Lopes – Diomandé, Lovren, Lukeba – Kumbedi, T. Mendes, Tolisso, Tagliafico – Cherki – Barcola, Lacazette

Meciul dintre Nantes şi Lyon reprezintă o şansă de a salva sezonul pentru ambele echipe. „Canarii” sunt pe locul 14, iar adversarii lor sunt pe 9, departe de locurile care duc în Europa în sezonul viitor.

Lyon vine după un meci de vis cu PSG, pe Parc des Princes. Echipa lui Laurent Blanc s-a impus cu 1-0 şi l-a neutralizat pe Lionel Messi, care a fost aspru criticat după duelul pierdut de echipa sa.

Doi suporteri ai lui Olympique Lyon, condamnaţi la închisoare cu executare

Doi suporteri ai echipei de fotbal Olympique Lyon au fost condamnaţi luni la doi ani de închisoare în urma incidentelor petrecute pe stadionul Groupama, în ziua de 14 ianuarie.

Incidentele au avut loc după ce Olympique Lyon a pierdut meciul disputat acasă, cu Strasbourg, scor 1-2, în etapa a 19-a din Ligue 1. În total, patru persoane au fost condamnate pentru violenţe comise împotriva forţelor de securitate.

Tribunalul penal din Lyon a condamnat un student de 22 de ani la 10 luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare. În instanţă, acesta a recunoscut că a lovit un polţist CRS. Un al doilea tânăr a fost condamnat la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare.

Alţi doi susţinători au primit pedepse de opt luni de închisoare cu suspendare. Cei patru bărbaţi au fost, de asemenea, amendaţi cu câte 1.500 de euro fiecare. De asemenea, aceştia vor fi interzişi de pe stadion timp de doi ani, cu obligaţia să se prezinte la un departament de poliţie în timpul meciurilor echipei Olympique Lyon.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și