Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi: „Kylian Mbappe merită Balonul de Aur”

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2023, 13:48

Reclamă
Nasser Al-Khelaifi: „Kylian Mbappe merită Balonul de Aur

Nasser Al-Khelaifi: "Kylian Mbappe merită Balonul de Aur"

Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia Images

Nasser Al-Khelaifi susţine că jucătorul lui PSG, Kylian Mbappe, merită Balonul de Aur, adăugând că problemele pe care l-a avut în debutul acestui sezon cu starul fotbalului francez „rămân în familie”, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Problemele pe care le-am avut rămân în familie, iar Kylian face parte din familie”, a declarat Al-Khelaifi într-un interviu acordat presei franceze.

Nasser Al-Khelaifi: „Kylian Mbappe merită Balonul de Aur”

Lăsat în afara lotului pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul care expiră în iunie 2024, Mbappe a ratat aproape toată pregătirea din intersezon sub comanda noului antrenor al lui PSG, Luis Enrique. El nu a semnat deocamdată un nou acord cu clubul parizian, chiar dacă a revenit între timp în lotul primei echipe.

„Sunt mândru de ceea ce face el şi de ceea ce face întreaga echipă. Avem cel mai bun jucător din lume şi, din punctul meu de vedere, merită Balonul de Aur”, a adăugat preşedintele lui PSG.

Kylian Mbappe (24 ani) este cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, cu un total de 220 de goluri în 265 de meciuri. El a înscris opt goluri în cinci meciuri disputate de la debutul acestui sezon.

Reclamă

Nassser Al-Khelaifi i-a răspuns totodată starului argentinian Lionel Messi, care a plecat la finalul sezonului trecut de la PSG şi a semnat cu Inter Miami, fiind de atunci foarte critic la adresa clubului parizian. Messi a afirmat recent că a fost dezamăgit că nu a fost „recunoscut” drept campion mondial, un titlu câştigat de Argentina în detrimentul Franţei, la CM 2022 din Qatar, în luna decembrie.

„După cum a văzut toată lumea – chiar am difuzat un videoclip – l-am sărbătorit pe Messi la antrenament şi l-am sărbătorit şi în privat. Dar cu tot respectul: suntem un club francez. Trebuie să respectăm ţara pe care a învins-o, coechipierii săi din echipa Franţei, precum şi suporterii noştri. Dar a fost şi rămâne un jucător incredibil, am fost mândri să-l avem aici”, a explicat Al-Khelaifi.

Lionel Messi a izbucnit în râs când a fost întrebat cine ar trebui să câştige Balonul de Aur

Lionel Messi a izbucnit în râs când a fost întrebat cine ar trebui să câştige Balonul de Aur. Campionul mondial a vorbit despre lupta pentru cel mai prestigios trofeu individual din lumea fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă s-a transferat în campionatul din Statele Unite, Lionel Messi face parte și în acest an din lista jucătorilor nominalizați pentru Balonul de Aur. Starul lui Inter Miami se va lupa pentru câștiagrea trofeului cu nume mari, precum Kylian Mbappe sau Erling Haalannd.

În cadrul unui interviu, Lionel Messi a dezvăluit cine merită să câștige cel mai prestigios trofeu individual din acest an. Reacția sa a fost una surprinzătoare, având în vedere faptul că argentinianul crede că merită să câștige Balonul de Aur în fața altor mari fotbaliști.

„Leo Messi: Eu merit să câștig premiul, pentru că am luat Cupa Mondială.

Reporter: Dar Iniesta a făcut la fel în 2010 și nu a câștigat el.

Leo Messi: Da, dar eu am meritat mai mult atunci, pentru că marcasem mai multe goluri (n.r. râde).

Reporter: Ai mare dreptate, deci Haaland merită mai mult anul acesta, pentru că a marcat mai mult decât tine.

Leo Messi: Câștigarea Balonului de Aur este o onoare grozavă. Sunt norocos să fi câștigat totul în fotbal, precum Cupa Mondială, Copa America, Champions League și trofee interne. Sunt mai importante decât Balonul de Aur”, a fost conversația lui Messi cu un reporter al publicației spaniole Olga.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și