Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi l-a pus la zid pe președintele La Liga. Ce promisiune a făcut după ce Kylian Mbappe a rămas la PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2022, 17:49

Nasser Al-Khelaifi l-a pus la zid pe președintele La Liga. Ce promisiune a făcut după ce Kylian Mbappe a rămas la PSG

Nasser Al-Khelaifi, răspuns dur pentru președintele La Liga

Nasser Al-Khelaifi, la un meci al lui PSG / Hepta

Nasser Al-Khelaifi a avut un răspuns dur pentru președintele La Liga, Javier Tebas, care s-a plâns de maniera „abuzivă” în care PSG l-a convins pe Kylian Mbappe să o refuze pe Real Madrid și să rămână la PSG. Directorul executiv al trupei pariziene a promis noi transferuri pe Parc de Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Liga a făcut plângere la UEFA după ce PSG i-a prelungit contractul lui Kylian Mbappe. Spaniolii sunt ferm convinși că PSG depășește cu mult plafonul salarial, având în vedere oferta uriașă prin care l-a convins pe atacantul de 23 de ani să rămână.

Nasser Al-Khelaifi, răspuns dur pentru președintele La Liga

„Președintele Ligue 1 este Vincent Labrune, asta pot spune acum. Iau doar părțile pozitive din această poveste. După cum știți, am foarte mult respect pentru La Liga. Dar merităm respect. Avem cel mai bun jucător din lume și acesta este cel mai important lucru dintre toate. Ceea ce spune Tebas nu e problema mea. S-ar putea să-i fie teamă că Ligue 1 este mai bună decât La Liga. E un lucru bun pentru noi că Mbappe a rămas aici. Suntem concentrați la clubul nostru, în liga noastră, și la cel mai bun jucător din lume. Nu ascult ce spune restul”, a spus Nasser Al-Khelaifi, la prima conferință de presă după ce PSG i-a prelungit contractul lui Mbappe, citat de as.com.

Oficialii La Liga au anunțat că plângerea nu va ajunge doar la UEFA, ci și la autoritățile fiscale din Franța și către organele competente ale Uniunii Europene.

Al Khelaifi a promis noi transferuri la PSG

Chiar dacă are deja o echipă plină de vedete, PSG nu vrea să se oprească aici. Nasser Al Khelaifi a anunțat că parizienii pregătesc noi lovituri după ce l-au convins pe Mbappe să rămână.

Reclamă

„Banii nu sunt cel mai important lucru pentru Kylian Mbappe. Există un alt club în Spania care poate plăti mult mai mult decât noi… Proiectul sportiv a contat cel mai mult în decizia lui Mbappe. Am promis că dacă îi prelungim contractul lui Mbappe, aducem și noi jucători”, a mai spus Nasser Al-Khelaifi.

903 milioane de euro e valoarea lotului lui PSG, fiind al doilea cel mai scump club din lume, după Manchester City, ai cărei jucători totalizează aproape 960 de milioane de euro.

Kylian Mbappe joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit lui Kylian Mbappe control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor.

Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal.

Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și